Po odbere sa chystám na oslavu

29. júl 2020

Idem v piatok doobeda na odber. V sobotu ma sestra oslavu 40. narodenín. Myslíte, že môžem kľudne ísť a dat si aj dáke dva poháriky vínka? Jasne, ze skôr posedieť ako sa tam natriasiať.
Neviem vobec, ako sa žena potom cíti ani nič, ešte som to nezažila. Vravím si, však lieky už asi nebudem mať žiadne, či sa mýlim?

pieksamaki
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
wejuska7910
29. júl 2020

Uvidis ako ti bude,ja som mala bolesti,bola som rada ze som doma a mozem lezat aficala som na liekoch od bolesti

karhu
29. júl 2020

uvidis ako sa budes citit, ja som bola ok, nic mi nebolo, znama skoncila po odbere v nemocnici

hettinka
29. júl 2020

Aka veľká je ta oslava? Na veľkú rodinnú párty by dom nesla kvôli covidu, a máš mat klidovy režim.

iana_123
29. júl 2020

Ahoj, po odbere vajíčok sa odporúča 3 dni kludovy režim (minimálne), mne osobne nič nebolo, žiadne bolesti, tak uvidis ako sa budeš cítiť, ak ti bude dobre, tak kľudne aj pohár vina, nebude to v ten istý deň predsa a kludovy režim je myslený tak, že teraz nepôjdem na pól dňa na výlet na bicykli, ale posedieť určite ísť môžeš (ak to po tých 2 pohároch vydrzis, pretože mna by už asi bralo do tanca 🙈😀). Držím palce na odbere.

gladys_07
29. júl 2020

Ja som schytala OHSS, takze sa mi ani zit nechcelo, nieto este oslavovat. Ale ak sa budes citit dobre, nevidim dovod neist. Psychicka pohoda je dolezita, lepsie byt troska s ludmi ako sa doma umarat.
Drzim palce, nech Vam to vyjde 🤞

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre