Ahojte snažilky, chcem sa spytat hlavne tych, ktore ste absolvovali viac krat IVF, na kolky pokus sa vam podarilo otehotniet ? My sme absolvovali 3 x IVF a 1 x KET ale vzdy neuspesne, nikdy sme nemali pozitivny test. Manzel ma zly spermiogram, ja som podla lekarov zdrava. Dakujem vsetkym velmi pekne za prispevky.
Ahoj, ja mám za sebou 5 vkladov z jedného IVF a nič....teda posledné bolo mimomaternicové. Nik nechápe, sme obaja úplne zdraví.
Ahoj, ja 4 vklady z jedného IVF. Neúspešne. O ďalšom IVF neuvažujem,mám jedno 15 ročné chlapča, bude si musieť v živote vystačiť. :( 🙂
Ahoj, nám vo februári vyšlo prvé IVF. Nemali sme žiadne embryjká na zmrazenie, ale našťastie zadaril sa ET, dúfam, že to dotiahneme do šťastného konca 🙂
Ahoj, nám sa podaril 2 vklad, ET nic, prvé KET ano, tiez dúfame že to dotiehneme do víťazného konca 😉 držím palce aj na nohách 😉
Ahojte, ja po prvom IVF ET neuspesny, cakam na vysledky KET! O 5dni dam vediet 🙂
Ahojte mne doma buvaju dvojrocne dvojicky chalani.Tiez som si uzila svoje.Prvy ET mi vysiel v pohode no na 14 den som potratila a tak som musela zacat od zaciatku lebo mi neostalo nic na mrazenie no na ten druhy raz to vyslo a stoji to za to.Vsetkym drzim palce nech to vyde je to super.Hlavne treba verit a ono to pojde
ahoj, mne to vyslo na 6ty pokus s 3tim IVF. Pred tym 2x IVF + 3 KET. Teraz mam 5,5 mesacnu dcerku. Stoji to za to, treba verit a nevzdavat sa. Este mam odlozene 3 embrya v mrazaciku.
Ahoj,nam až na 9.pokus v rámci 10.rokov snazenia a teraz majú krpci už 6 rokov a akurát sú prváci.Drzim palceky.❤️
Ahojte..viem ze je to tu starsieho data ale snad sa tu niekdo este najde .. Ja mam za sebou 1 IVF a 2 vklad a mala som PK a aj slebe OHHS.Prvy pokus nevysiel,davali sme 1 len.A teraz sme boli v utorok 10.11. na druhe KET a dali sme vlozit dve embrya.Beriem lenzeto a progesteron.Pri prvom pokuse som nemala ziadne priznaky ale teraz byvam obcas malatna,toci sa mi hlava a obcas mam taky tlak v podbrusku.Je to len 4 den po vlozeni a mam strach ci to vide... mali ste podobne priznaky ? Dakujem
@danka8881 Ahoj akurát čítam tvoj príspevok. Ako si dopadla? Ja som mala Vklad 1 blastocystu a na 10.den krv pozitívna, test negatívny. 6iadne príznaky. Po 3 dnoch sme krvny opakovali a bohužiaľ už bol negatívny, Ešte mám 2 mrazáčikov, tak tiež rozmýslam, že na další cyklus i ich dám vložiť naraz.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj ja mam prve 1IVF uspešne, aspon to teh. test stale potvrdzuje, ešte mi treba ist na krv aby to potvrdili. I ja som zdrava, manžel mal len 0,5%dobrych morfologickych spermii. Ak si ty zdrava, vždy je šanca.