ahojte som po IVF vkladanie embria bolo 4 v nedelu kedy si môže spravkať test aby mi ukázal či som tehu? ďakujem
@kvetinka98 Ak si po PK,tak ti môže testík ukázať už taký malinký tien 5 den po ET.Ale také normálne "iste"kolajničky už 9 den po ET. (kuk moj album.Mám tam 10 den a riadne silné 😉 ) No záleží aj na tom,či máš vložené jedno,či dve embrijka.
Vela šťastia ! 😉
Ahoj ja som si test robila na 5.deň a vyšiel negatívny aj keď sme mali PK a potom som si urobila test na 8.deň a tam boli krásne // 🙂 prajem veľa šťastia
aj ja na 8 alebo 9 den, drzim palce.
ahoj..odporuca sa na 10 ty den.skor ho moze skreslovat pregnyl.
Ahojky, ja som robila na 7 den po PK a bola slabucka ciarka
Drzim palceky !
12-14 dni po ET. Vela stastia )
ahoj, 10ty den po ET - to je moja skusenost 🙂 a na 14ty to potvrdila krv. Ale ten 10ty je OK. vydrz to dovtedy, stoji to za to 🙂
ja som si robila na 5-ty a 6-den a kazdy mi tiez vravel ze je to pregnyl ale boli tam slabucke dve ciarky a na ten 10-ty uz boli krasne kolajnice.Ak si netrpezliva tak si kup ovulacne testy ak ti ukazu dve ciarky tak si tehu.Oni totiz rozoznavaju tehotenstvo skor ako tehotenske testy.Pozri fotoblog benqa tam to krasne vidno.ja som to skusila aj na sebe a naozaj to funguje.len musia ciarky den po dni tmavnut.o inak najlepsi test tehu je mamatest. 😀
drzim palce nech ich tam najdes.
ahoj ja som si robila test na 9 den po ET a vkladali mi dvojdnove embryjka a bol pozitivny vid album 🙂
ahojte, mam otazocku...zajtra idem na ET...predlzena kultivacia..cize na 5. den...nemyslite, ze v pripade tejto predlzeneje kultivacie je mensia sanca, ako ked Vam vkladaju 2 dnove embrijka?
@bejulik , ja si myslím,že väčšia šanca je pri predlženej kultivácii ,ale ide tu aj o šťastie a silu prírody 😉
Ahojte, ja mám tiež otázku...stalo sa Vám že tehotenský test ste mali pozitívny a krvný test negatívny?
Ahoj i ja som bola 4.3 na et, a test som si urobila na 7 den po et, mala som ale 5dnovu PK. Test mi ukazal ducha.
odpoved na otazku... testujte stale len 12-14 den po ET... vyhnete sa stresom.....
@janyc ak budes testovat prislis skoro, moze sa stat, ze test bude pozitivny ale neskor uz krvicka negativna.. (tzv. biochemicke tehu... prezila som si to 3x)...preto aj ta rada, ze testujte 12-14 den po ET, KET - samozrejme to je len moja rada 😉
Ahojte, ja som dnes 6 deň po ET a vkladali mi dve trojdňové 6 bunkové embryjka a zatiaľ na teste čiarka nikde asi to je ešte skoro ale nezúfam.
Ahojte, ja na 7den nic... ale testnem zas zajtra 🙂
Ahojte, ja som 9 den po ET a test zatial negativny. Ale verim ze za par dni sa to zmeni a testik bude pozitivny. Drzim vam vsetkym palce
Ahojte,ja som bola na prvom ET piatok 13.😉,este som si nespravila test,lebo sa strasne bolim sklamania😓Inak kedy si treba spravit test?hned rano z prveho mocu som pocula?lenze ked cez noc chodim min 2x na toaletu???test je mozne si spravit aj pocas dna alebo len rano???dakujem😘😘😘
Ja viem ze je toto stara tema,ale ak by mi niekto odpisal som 9 den po vklade,mala som predlzenu kultivaciu,je neaka sanca ,ze budu este dve ciarky? Dnesny test biely ako sneh
@zuzicek88 ahoj ja som dnes 8 den po ET 2embryi a test uplne biely baby mi radia ze mam skusit este o dva dni ze niektorym sa ukazalo neskor ale nejak sa mi uz tomu nechce verit😥😥😭😭
@miriamkaaaa Ahoj,som rada,ze si napisala,ja som dneska 9...a nic testy snehobiele,zajtra je posledna sanca
@zuzicek88 si po ktorom IVf? ja mam toto 2.IVf ale do dalsieho uz nepojdem som z toho uplne mino...dalsii neuspech... strasne sa citim vnutorne ako zena zle...prepac ale potrebujem sa niekomu vyzalovat😭
Ahojte, mne vyšlo ivf na prvý krát a testovala som 5 den po Et, kde bola slabulinka čiara ktorá každým dňom silnela viac a viac. Držím palce
Mne teraz vkladali 31.7 dve blatocysty .je 5 den po ET a neviem ci robit test.Pobolieva ma pod bruchom ako pred menstruaciou viac nafukane prsia a casto chodim cikat.je to normalne?diki za radu.
@speranza1 ahoj .som 12 dni po vklade a test mam taky podla vas je to tehotenstvo?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj ja som mala ET 3 v sobotu a test mi kazali urobit na 12 den po ET.V tedy je vysledok 100%.