Po KET vklade

viv009
8. feb 2023

Ahojte
Chcela by som sa opýtať / poradiť lebo už trošku pracujú nervy. Som po druhom vklade KET, prvy vklad - zo začiatku pichanie v podbrušku, bodava bolesť, potom tehotenské priznaky nechuť a podobne, potom pozitívny test ktorý potom slabol a bolo z toho biochemické tehotenstvo. Teraz sme po druhom vklade, podbrusko poboluje ale nemám žiadne ine priznaky, sice dnes je to len 6 den ale uz mam obavy a ani neviem co si myslieť. Moze to byt aj bez piznakove, hoc prvy krat to nevyšlo ale priznaky boli ?

nique
8. feb 2023

Ja som nemala ziadne priznaky. Vobec. A narodil sa zdravy syn. Keby mi nerastie brucho, tak neverim, ze som tehotna. Dcera potom prisla prirodzene a ani pri nej som nemala priznaky. Absolutne ziadne. Priznaky som mala len pri mojom uplne prvom prirodzenom tehotenstve (este pred IVF) a bol z toho Missed Abortion.
Drzim palce.

viv009
autor
8. feb 2023

@nique aha tak to je super potom 🙂 ja len stresujem kvoli tomu ze pri prvom hoc nevydarenom priznaky boli a teraz nic

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viv009
autor
8. feb 2023

@jj298 tak verim ze sa to podarí, mne priznaky nechýbajú len sa uz kontrolujem, ze minule boli a zeraz nie. Uz je nad 4 vklad tak človek rozmýšľa uz velmi 🤷‍♀️🙈

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre