Po dobratí hormonálnych tabletiek po embryotransfere nemám menzes

montrojruza
6. jan 2017

Ahojte.
Stalo sa Vam niekomu, ze ste po dobrati hormonalnych tabletiek nedostali menstruaciu? Brala som prednison, utrogestan a estrimax. Ked som prestala brat tak do 4 dni som dostala menstruaciu (bola dlhsia ako inokedy). Ale dalsiu som este nedostala. Normalne by som ju dostala po cca 28 dnoch, dnes je to 40 dni, co som ju este nedostala. Stretli ste sa s tym? Dakujem za odpovede.
PS: nepytajte sa ci som tehotna, urcite nie som.
dakujem
ahojte
mon

19lilly
6. jan 2017

ahoj ja som brala estrofem a mala som ist na vklad ale endokrinologicka mi to stopla... prisla MS normalne a dalsia nie nie prist dosla na 42DC

montrojruza
autor
6. jan 2017

@19lilly dakujem pekne za odpoved. dufam ze mi uz coskoro pride. po prvej MS som si uz vyratavala kedy asi pojdem na KET (po 3 mesiacoch od ET som mohla ist) a takto neviem ci vobec pojdem

19lilly
6. jan 2017

@montrojruza tiez som si myslela ze uz ani MS nedojde.. som sa objednala na gyndu a v den ked som tam mala ist tak sa mi zacala pustat MS.. pockaj este do nedele a ked nic sa objednaj. Vela stastia potom pri KET 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre