Dobrý večer. Chcela by som sa spýtať, po akej dobe skúšania (bez výsledku) ste sa obrátili na reprodukčné centrum?
Ak máte po 30tke, išla by som preventívne po pol roku. Pokiaľ vás ale netlačí čas, kľudne po roku.
po roku, ale terz by som isla aj skor.
Po pol roku má posielala moja gynekologicka v 30.
Hneď keď som presvedčila muža 😁 takže až po 3 rokoch ...ale ideálne je ist cca po roku, nech nestrácate čas.
po 9 mesiacoch ja som mala 30 manzel 34
Po roku
Po 3 rokoch ale mňa vek netlacil
Po roku aktivneho snazenia nas poslala gynekologička do centra.
My sme sa začali snažiť 08/2021 po 4 mesiacoch som išla do CAR len preventívne, nech nestrácame čas z dôvodu že som mala 36 rokov, tak prišli na problém tak už sme u nich a dakujem sama sebe, že sme zbytočne nestratili rok 🙂 takže preventívne by som šla aj hned ako sa začneme snažiť to Vám nikto odoprieť nemôže urobiť základne vyšetrenia 🙂
Dva roky.. ako nahle sme dostali termin som to prestala riesit a na dalsi mesiac v stredu sme mali termin a v pondelok som si nasla kolajnice na teste.. cize tak ci tak dakujeme centru Helios KE, ktore sme ani nestihli navstivit ale ze mame termin ma tak upokojilo, ze sa podarilo aj prirodzene :D
Po roku a pol a lutujem ze som nesla skor.
po dvoch rokoch
Mne hovorili už asi od 17 rokov ze keď raz budem chcieť mať deti tak to prirodzené nepôjde (PCO a absolútne nepravidelná menštruácia - niekedy raz za rok). Ale vždy som si myslela ze sa to aj tak podarí ze mam veľa kamarátiek ktorým povedali ze nemôžu mať deti a už majú niektoré aj 3. Ale tak teda asi po roku sme sa obrátili na helios v Košiciach. Ale snaženie v našom prípade nebolo žiadne počítanie plodných dní (co sa u nás ani nedalo) ani neustále myslenie pri sexe ze musím otehotniet. Len sme si to užívali "naplno" ale ze ten rok som si nespravila ani jeden test.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mame termin teraz o par dni prvy... snazime sa rok, podozrenie na endometriozu... uvidime, co s tym budu vediet urobit...