Po 40tke v Splne v Košiciach

edwina10
27. júl 2015

Nájdu sa tu nejaké žienky po 40 r. ktoré idú na IVF V Splne V Košiciach?

edwina10
autor
27. júl 2015

Rada by som sa podelila o vaše postrehy,skúsenosti.

edwina10
autor
28. júl 2015

Su tu nejake zienky, ktore ibu ako samoplatcovia na IVF v splne?? Ja som sa rozhodla v 43 r. Bola som uz na 2 konzultaciach. Tam som dosla so vsetkymi vysledkami, ktore som pred tym asi rok nahanala. Bol mi odporucany soft protokol. Teraz ked dostanem menzes tak 1 mesiac mam brat antikoncepciu a nasledne mi nasadi lieky. Bolo mi povedane, ze to cele vyjde na ccca 800 - 900 EUR. Ste tu niektora taky pripad ako ja??

cham
16. mar 2016

Ahoj, prosím ta, ako si dopadla? Podarilo sa? Ja sa zatial rozhodujem a uz mam tesne pred 40 tkou, takze tiez budem ako samoplatca.

edwina10
autor
16. mar 2016

@cham Ahoj, nevyslo to. Mala som soft protokol, stalo to cele 1000 eur. Problem bol aj v tom, ze mam velmi nizke amh (0,15) a vybrali mi iba tri vajicka, z toho iba jedno bolo dobre, to sa podarilo oplodnit, vlozili mi ho, ale na kontrole po 10 dnoch nebolo nic - t.j. neujalo sa. Dalej sme uz neskusali. Je to asi pozde. Ty si uz bola u lekarky??

haannka
19. mar 2016

@edwina10 ahoj...aj ja mam skoro 39 rokov a bola som teraz v Splne na soft....platila som 920€ a mali sme iba jedno oplodnene vajicko...cakam ako to dopadne...ty si testovala?

edwina10
autor
19. mar 2016

@haannka Ahoj, ja som netestovala, nechala som to na nich, ako prekvapenie, ale nevyslo to ... drzim palce, daj potom vediet

katy2
19. mar 2016

Ja som bola ako 38- rocna - neuspesne, 39-rocna - prve babo a 41-rocna druhe babo 🙂 nevzdavajte.... drzim palce.... 😵
@edwina10

haannka
20. mar 2016

@katy2 ahooooooj ....spominas este na mna? 😉

haannka
20. mar 2016

@edwina10 dakujem dam vediet ale ruzovo to nevidim....absolutne nic necitim ☹ predtym aspon brucho, prsia....teraz nic.

katy2
20. mar 2016

@haannka jasne 🙂 valcili sme spolu 🙂 vidim, ze este stale bojujes.... drzim palce 😵

haannka
20. mar 2016

@katy2 dakujeeeeem :-*

cham
17. máj 2016

@edwina10
ahoj, aj ja mam nizke AMH 0,11. A ten SOFT ti navrhli v centre alebo si ty chcela? Zatial len citam a neviem ci sa do toho pustit. A ak, tak kde. Ci v Splne alebo ist do MA Helios alebo Brno, ale to je uz dost daleko. Mozno by si aj ty mohla skusit este niekde inde.

edwina10
autor
17. máj 2016

Ahoj, problem je ten, ze ja uz mam 44 r. u mna to uz asi nema vyznam, ale ver tomu keby som mala menej rokov hned by som skusila aj inde. Ty mas kolko rokov??

cham
30. máj 2016

@edwina10 ja mam 41. A podla coho ti urcili ten protokol. ci soft ci aky? Ved to ze to stoji hrozne vela a zaruka ziadna. To amh je velmi nizke a bojim sa toho sklamania ked to nevyde.

andrea841
22. feb 2017

@edwina10 ahoj a tebe soft navrhla docentka alebo si si ho vyžiadala sama?

hyacintka
31. júl 2017

@cham
Baby, otehotneli ste nakoniec s tym nizkym amh? Lebo ha som nala pri native dva prazdne folikuly, chcem vediet, ci to ma dalej zmysel.

cham
2. aug 2017

@hyacintka nie, mne ani folikul poriadne nerastol. takze nic. a ty mas kolko amh?

hyacintka
2. aug 2017

@cham
Ja mam amh0,02. Ale mavala som normalne cyklus az do decembra 2016.Potom som mala dve cysty, inak doteraz nikdy. Takze mi vyvolavali 2 x kramy, a od februara mi vsetko zblblo. Raz nativ a raz soft stimulacia bez reakcie. Posledna moznost vraj brat Dhea, ale toho sa bojim, inak len darovane. Vzdy som citila ovu, teraz vobec, ziaden hlien, nic. Nemas skusenost s Dhea alebo Wild jam? Co citam na zahranicnych strankach, amh je ken cislo merane nie na zaklade celych vajecnikov a rezerve vnutri, vaby s amh 0 su tiez tehotne.

andrea841
2. aug 2017

@hyacintka čítala som aj ze vitamín D pomáha zvýšiť amh. Ja som raz mala 0.53amh a potom zas vyše 1amh neviem ako je to možné.

hyacintka
2. aug 2017

@edwina10
Ahoj, brala si na zvysenie amh Dhea? Lebo ja mam amh 0,02 a po odbere zo softu dva prazdne folikuly.Plne na klinike ani necakali, ze mozno raz za rok bude moooozno jedno plne☹️

hyacintka
2. aug 2017

@andrea841
Ja berem D3 v kvapkach a slnila som sa dva tyzdne pri mori teraz. Kolko D si brala? Po akom case si potom merala amh?Mne este odporucaju Dhea, coho sa bojim.

andrea841
2. aug 2017

Ja som d vit.nebrala len dhea aj to nepravidelne. Aj to len asi mesiac. Len som o D vitamíne čítala tu na fóre. Asi po pol roku mi znova merali amh a bolo zvýšené. Tak ja nechápem ako je to mozne

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre