Nájdu sa tu nejaké žienky po 40 r. ktoré idú na IVF V Splne V Košiciach?
Su tu nejake zienky, ktore ibu ako samoplatcovia na IVF v splne?? Ja som sa rozhodla v 43 r. Bola som uz na 2 konzultaciach. Tam som dosla so vsetkymi vysledkami, ktore som pred tym asi rok nahanala. Bol mi odporucany soft protokol. Teraz ked dostanem menzes tak 1 mesiac mam brat antikoncepciu a nasledne mi nasadi lieky. Bolo mi povedane, ze to cele vyjde na ccca 800 - 900 EUR. Ste tu niektora taky pripad ako ja??
Ahoj, prosím ta, ako si dopadla? Podarilo sa? Ja sa zatial rozhodujem a uz mam tesne pred 40 tkou, takze tiez budem ako samoplatca.
@cham Ahoj, nevyslo to. Mala som soft protokol, stalo to cele 1000 eur. Problem bol aj v tom, ze mam velmi nizke amh (0,15) a vybrali mi iba tri vajicka, z toho iba jedno bolo dobre, to sa podarilo oplodnit, vlozili mi ho, ale na kontrole po 10 dnoch nebolo nic - t.j. neujalo sa. Dalej sme uz neskusali. Je to asi pozde. Ty si uz bola u lekarky??
Ahoj, problem je ten, ze ja uz mam 44 r. u mna to uz asi nema vyznam, ale ver tomu keby som mala menej rokov hned by som skusila aj inde. Ty mas kolko rokov??
@cham
Ja mam amh0,02. Ale mavala som normalne cyklus az do decembra 2016.Potom som mala dve cysty, inak doteraz nikdy. Takze mi vyvolavali 2 x kramy, a od februara mi vsetko zblblo. Raz nativ a raz soft stimulacia bez reakcie. Posledna moznost vraj brat Dhea, ale toho sa bojim, inak len darovane. Vzdy som citila ovu, teraz vobec, ziaden hlien, nic. Nemas skusenost s Dhea alebo Wild jam? Co citam na zahranicnych strankach, amh je ken cislo merane nie na zaklade celych vajecnikov a rezerve vnutri, vaby s amh 0 su tiez tehotne.
Ja som d vit.nebrala len dhea aj to nepravidelne. Aj to len asi mesiac. Len som o D vitamíne čítala tu na fóre. Asi po pol roku mi znova merali amh a bolo zvýšené. Tak ja nechápem ako je to mozne
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Rada by som sa podelila o vaše postrehy,skúsenosti.