Ahojte dievcata... po decembrovej inseminacii som mala ist o 14 dni na krv, co som vsak neurobila, lebo som tri tyzdne stravila na dovolenke, cez celé sviatky az do dnes. Dostala som normálne menstruaciu a testy boli negatívne, tie som si robila priebezne... niekto mi tvrdil, ze na krv musim zajst tak.ci tak, aj ked je to takmer po mesiaci.... neviete mi poradiť ci treba ísť???
Ďalšia vec je, ze som asi na dovolenke otehotnela. práve som si urobila tri testy rôznych značiek, a všade mám tri slabulinke prúžky. Takže moja ďalšia otázka znie... ísť teda na krv do reprodukcneho centra, dohodnut konzultaciu,alebo normálne svojmu gynekologovi?
Sme po troch neúspešných IUI...
Toto by bol zázrak❤
Poraďte prosím
@evinkakub to je uplne jedno ako sa rozhodnes. Ja by som isla docentra,min v repro centre maju vacsinou lepsie sono ako u bezneho gynekologa. Podla velkosti budu vediet ci je z uiu, alebo ide o spontannu graviditu. (a zazraky sa deju,ja mam doma taky 😉)
Ja tiez. 2 neuspesne IUI na jesen, na jar som chcela ist na umele a nakoniec prirodzene🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@evinkakub najlepsie bude zavolat do centra a dohodnut sa s nimi na postupe...