PN počas stimulácie - Reprofit Martin

13. mar 2024

Ahojte , dali vám v pohode odporúčanie na kludovy režim/PN z Reprofitu v MT? Mám za sebou 3 operácie , rozsiahle zrasty , nepriechodny ani jeden vajcovod . Mám ťažkú prácu . Zdvihanie 10-20kg sáčkov , 9h státie na nohách a práca v horúcom /mastnom prostredí s ľuďmi . Je to fyzicky a aj psychicky náročné . Treba tam byt stále v rýchlom tempe , chcela by som ísť na Pn už od stimulácie . Ďakujem

petronela1985
13. mar 2024

Odporúčanie ti môžu dať, pre tvojho gynekológa. U mňa s tým nemali problém, a to mám sedavé zamestnanie, ale ja som nepotrebovala. Budeš chodiť často na sono, tak tá PN je dobrá. Tak mi povedali vtedy, liečba neplodnosti je diagnóza. Holt, je to tak. Držím palce

autor
13. mar 2024

@petronela1985 to by som nemala šancu , nakoľko v praxi u nas nie sú Pčka akceptované . 🙈 pýtala si si to od tvojho dr v Martine ? Či na recepcii prosím ?

petronela1985
13. mar 2024

Rieši to koordinátorka, pri koordinátorskom pohovore sa ma to pýtala. Je to super v tom, ako dnes ja napríklad, volala som jej, ona zistí u doktora, obratom volá. Len teda ja už som v inom štádiu liečby. Takže skôr si myslím, že koordinátorka ti prinesie priamo od doktora odporúčanie.

butterflyeffect
13. mar 2024

Chodim do ineho centra ale PN som u nich neriesila, dala mi moja gynekolohicka bez akychkolvek problemov… ja som pri stimulacii a prvom vklade nebola PN a lutujem, teraz som sa dala vypisat uz dopredu nech som na klude a odychnuta…

akiknabruh
13. mar 2024

Ja som bola v inom centre.A sama som isla mojej gyn kvoli pn hned od 1 💉 .Mam naročnejšiu prácu .Tak som to takto riešila ,povedala som si ze spravím maximum preto .Aktualne som 34tt . 🤰 Držim palce.

dendatomy
14. mar 2024

Ahojte baby prosim Vas ja som 8.3. Bola na vklade embryka z datcovskych vajicok ma niektora skusenost..mala som vcera strasne navali bolo mi tazko dnes je lepsie bolela ma aj hlava mala ste to niektora?? A kedy si mam robit tehotensky test ?? Dakujemmm

pastelka292929
14. mar 2024

Jasnee ze da ale tvoja gynekologicka .. mne napr. povedali keby mi ju nechcela dat ze im ma zavolat 😁

emmitko
15. mar 2024

Mňa vypísala obvodná, chodím do iného centra, ale koordinátorka mi hneď podala odporúčanie na kľudový režim. Dnes som pichla prvú 💉

lauri13
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lauri13
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre