Ahojte, boli ste niektorá na PN po IUI? Absolvovala som pred mesiacom 1 IUI žiaľ neuspesne, chodila som normalne do prace, pracujem vo výrobe a v sklade kde prekladám dost tazke bedničky s výrobou, teraz chcem ist na druhé IUI tak neviem ci by nebolo lepsie ostať na PN pri takej praci ako mam???
@ahoi_helik kľudne ostaň PN.. a oddychuj.. ❤️ hlavne sa nestresuj
@ahoi_helik ahoj aj ja som teraz pi 2 iui a tiez som pn
Ahojte, ja som mala 2 krát IUI (oba neúspešne) a bola som PN len druhý krát, lebo v centre mi nepovedali že mám oddychovať, až môj gynekológ ostal prekvapený že mi nevystavili marodku v centre, je to biznis. Tak druhý krát som išla marodit. A osobne Odporúčam oddychovať a byť v kľude minimálne do odberu krvy. Držte sa všetky 💋
ahojte, mozte mi prosim poradit, chystam sa prvy krat na IUI a chcem sa spytat ci sa potom normalne mozem vratit do prace, alebo mam ostat radsej par dni na PN, ak ano na ako dlho asi?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja si myslím, že by si nemala dvíhať ťažké veci... aspoň budeš mať istotu, že si urobila všetko, čo si mohla...