PN a stimulácia pred IVF

26. júl 2022

Ahojte, je tu niekto komu v centre odporučili kvôli náročnosti práce PN už počas stimulácie z dôvodu že by sa pri náročnosti práce (dvíhanie ťažkého) mohli vajíčka samovoľne uvoľniť skôr? Bol ochotný Vás obvodný gynekológ vypísať? Poprípade ako ste to prosím riešili ak nie. Moc ďakujem za každú odpoveď 😊

zojanka
26. júl 2022

V centre som povedala že chcem PN, oni napísalindo správy že odporúčajú šetriaci režim a na základe správy z centra ma gynekológ vypísal na PN.

tessa2299
26. júl 2022

Ja pocas stimulacie som chodila do prace a este aj nocne robila. Dviham tazke veci a dycham chemikalie. Folikuly nepraskli a aj pekne rastli.
PN som riesila az pred vkladom.

vlocka007
26. júl 2022

Ja som na PN skoro od polovičky stimulácie mne ju vypísal gynekológ dajú aj odporúčanie z centra.

vladena001
26. júl 2022

Ja som bola na PN,nechcela som nič riskovať.

ivkastop
26. júl 2022

Ja som sa tiež dala vypísať uz počas stimulácie na PN na odporúčanie centra, nakoľko som tiež v robote dvihala ťažké veci a robila som aj na 3 smeny a úplne v pohode ma vypisala gynekologička..

7lenka11
26. júl 2022

nebola som vôbec PN, konzultovala som to s gynekológom, ten povedal, že na to nevidí dôvod...

michaela329
27. júl 2022

Ja som šla na PN asi po týždni stimulacie a vratila sa 3 dni po OPU. Robím v škole a chcela som sa vyhnúť ochoreniu, plus deti ma furt stískajú, behajú a narážajú do mňa 🙂...po nástupe na PN som sa krásne uvolnila a bolo mi veru lepšie, aj vyšetrenia a kontroly boli bez stresu (aj keď nakaziť soplíkom ma veru stihli). Vypísala ma obvodná bez problémov.

gabrielamodrykonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre