Ahojte, gynekologicka z centra asistovanej reprodukcie mi odporučila laparoskopiu. V centre by sme si za tento úkon doplácali cca 240 €. Chcem sa spýtať, či sa tiež platí za úkon, keby som sa obrátila na svojho gynekológa. Vďaka
gynekolog nech sa posle do nemocnice, tam by sa nemalo doplacat nic, inac tak ako pise luga, da sa ist aj na jednodnovku, kde sa doplaca mensi doplatok.
nie mne robil obe laparky moj doky a neplatila som nic, robil to v nemocnici, ale ak si to das v ramci jednodnovej zaplatis nieco doplatis... treba si zistit konkretne
ja som mala výmenný lístok od môjho gynekologa, laparku mi robili v nemocnici v Nitre a neplatila som nič.
Pripajan sa, tiez som mala vymenny listok od mojho gynekologa, lps mi robili v nitrianskej nemocnici a nic som neplatila. Ale cakala som na lps takmer tri mesiace, kedze skor nebol volny termin.
ja som mala na výber, buď jednodňovo v centre - zaplatila som 200€ alebo do nemocnice, ale tam by som si pobudla 3 dni - avšak bolo by to zadarmo... tak som sa nakoniec predsa len rozhodla pre to centrum...
M
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som mala vymenny listok od svojej gynekologicky a bola som na jednodnovej chirurgii v Sliaci a doplacala som 20 eur