Platba za IVF

30. jún 2024

Chcem sa spýtať ako ste platili za ivf? Je to aj nejako na časri rozdelené(splatky) ale bi sa to musí vyplatiť naraz? Ďakujem

butterflyeffect
30. jún 2024

Neviem o tom zeby sa dalo na splatky. Vzdy za jednotlive ukony, pripadne lieky priama v CAR. Za predlzenie uskladnenia prisla faktura mailom.

qi
30. jún 2024

Prever si moznosti na konkretnej klinike, no ist do toho, ak nemas naviac nasetrene, asi nebude najlepsie riesenie. Cena sa neplati iba za samotne oplodnenie na zaciatku, budu aj dodatkove platby za vklad, mrazenie v zavislosti od poctu, a tiez nevies, ci to vyjde na 1x a ake rozne vysetrenia ci doplnkove metody budes musiet absolvovat. Drzim vam palce 🙂

nikadominikanika
30. jún 2024

Tiež som nepočula o možnosti platby na splátky .. avšak ak nemáte dostatok finančných prostriedkov tak by som do toho nešla .. veľa krát sa stalo že som mala platby za lieky - 100€,270€ a pod alebo za úkony po vklade 1200€

nikadominikanika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stellarstar
30. jún 2024

V at napr je aj na splátky ale pokiaľ splátku nevyplatíš nemôžeš ist do ďalšieho kola. Takže vyplatiť naraz ked na to nemáte tak to nechajte

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre