Ahojte, tento alebo budúci týždeň by som mala ísť na prvé IUI, ale ako na potvoru som opäť nachladnutá. Tak isto som bola chorá presne pred mesiacom od detí zo školy. Tento krát sa to opäť opakuje a už som z toho zúfalá. V pondelok by som mala ísť na folikulometriu ako som na tom. Obávam sa však, že kvôli nádche (snáď neprejde do chrípky) sa to zruší. Brala som aj tabletky Letrozol a teraz na 9. den cyklu cítim, že ma to fakt nabombovalo. Mám už také občasné ovulačné bolesti, ktoré takto skoro nezvyknem mávať a dnes ma to tam všelijako divne pichá. Strašne by som bola sklamaná ak by som to musela teraz zrušiť a bolo to celé nanič....Myslíte, že mi môžu povedať, že tento cyklus nič kvôli nádche? Nechcem mať ani s mužom sex, lebo sa bojím, že odo mňa ochorie, lebo ak to on chytí, tak ho tam už vôbec nedostanem. Však viete, muž + chrípka= koniec sveta :D
Aj teraz sa na mňa pozeral ako na blázna, že chcem ísť keď sa necítim dobre. Lenže do konca týždňa budem verím v pohode.Aj pred mesiacom to bolo také rýchle prechladnutie, tak verím, že toto je také isté...Najhoršie je, že ani z roboty teraz nechcem chýbať. Chcela som si dať PN/ dovolenku po IUI, ale ak budem tento týždeň PN, tak to by som už strašne veľa vymeškala, tak neviem čo robiť... Išla ste niektorá aj s nádchou na IUI/ IVF? Či to mám oželieť a kašlať na to?
@patus_2 vobec nepanikarim, len ma hneva,ze som po mesiaci opat chora a zrovna teraz ked je toto naplanovane 🙈 ale uz si asi musim zvyknut na tieto schvalnosti zivota,stale sa mi nejake deju :D
mojim cielom je,aby neochorel a preto sa distancujem od neho. Len uz mame chut aj na sex a chceli sme to stihnut niekolko dni pred IUI, aby tam bolo nejake obdobie abstinencie, ale ked som nachladnuta, tak neviem ci to riskovat, aby sa nenakazil :/
@feketka privolavas si tie veci sama... Preto sa ti dejú lebo sa toho až tak bojíš.
A neboj, aj chorá žena dokáže otehotnieť😀 aj s nadchou
@diamond007 mas pravdu :D som ten hlupy uzkostny typ, ktory sa vsetkeho boji :D ale pracujem na sebe a snazim sa oddelovat od toho 🙂
Ja sa nebojim,ze by som nevedela s nadchou otehotniet, viem, ze to je mozne...Horsie je, ze ak ochorie muz, tak ho tam nedostanem ani keby ho len hlava bolela a nic ine by mu nebolo :D ale kto nema nieco take doma,tak nevie 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@feketka neprepína Ti tak trošku? V dobrom