Pichanie injekcií Fraxiparine

10. júl 2023

Ahojte, mám si doma pichať denne fraxiparine a ja mám z toho neskutočný stres, bojím sa že si to pichnem zle, čítala som že je to vec pre úplných amatérov že na tom nie je čo pokaziť ale aj tak sa bojím. Kázali mi pichať do ramena no mne nijak raz nejde spraviť medzi prstami tú kožnú riasu, sval proste nepustí. To isté na bruchu, preto kázali rameno. Je to veľký problém ak by to išlo rovno do svalu?

kristie571
10. júl 2023

sestra si pichala sama do brucha, pripadne to pichaju ešte do stehna, alebo skus zriesit niekoho kto ti to pichne.. ja som si sama tiez nedokazala pichnut injekcie, od druheho mi to problem nerobilo

pribinak
10. júl 2023

Nech tá pichne muž.

gejb
10. júl 2023

Malo by to ísť do tuku/pod kožu. Preto je prva voľba brucho - ideálne posediacky, vtedy sa ti faldik spraví sam ...do svalu sa picha inou ohlou...
stres je normálny, ja som sa na prvú injekciu pripravovala a predychavala asi 20 minút, potom to už bola brnkačka 😉 ...keď sa ti nedá, povedz blízkej osobe nech ti asistuje - ty chytis kožu-on pichne.

motylik273
10. júl 2023

Mne vadi ak mi ma pichnut niekto iny sama viem ako si to pichnut a kam a ako kedy stlacit.. odporucam sa preniest cez strach s pichat si sama lebo potom budes rozbolena a bude ta stipat

simona92101
10. júl 2023

Naj pichat do stehna z vnutornej strany,je tam najviac tuku,tym padom lahsie urobis koznu riasu.mne sa tam v tehu najlepsie pichalo.najdi si na youtube videa,kde su navody ako co najlahsie pichat,je to uplne easy,staci si najst grif

butterflyeffect
10. júl 2023

Mne najskor pichal vsetko muz, myslel som ze to nedam sama… jeden vecer som musela sama, povedala som si ze ked iny zvladnu musim aj ja… predychavala som to… dala som to nakoniec, odvtedy uz picham sama. Zistila som ze to nic nie je, dovtedy neskutocny stres…ja si na ramene neviem predstavit ako spravit tu koznu riasu na ramene, takze vzdy len do brucha picham

simaa1105
10. júl 2023

Ja som mala po cisarskom a kazali mi ze do ramena, do brucha mi zakazali🤷🏻‍♀️. A sama by som to tiez nedala, vzdy som to dala spravit muzovi🙈. Mala som co robit s meranim cukru pocas tehotenstva🙈, to som vzdy predychavala a dlho sa na to chystala. A to som si pichala 5x denne do prsta🙊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre