Baby čo potrebuejm k tomu aby mi poisťovňa preplatila PDG testovanie. Lekár to odporúča nakoľko sa nám opakujú neúspešne pokusy po transfere.
Ďakujem
@85zuz ďakujem krásne za odpoveď 😊 a prosím ťa ty si mala aj lekárske správy od špecializovaného lekára v obore genetika ? Neviem ako sa mám správne vyjadrit ale v poisťovni mi povedali, že to musí odporučiť špecializovaný lekár. Volala som aj do Brna a povedali mi, že ma môžu ku genetikovi objednať ale celý proces sa opäť predĺži a keďže už včera bolo neskoro zaplatíme si to bohužiaľ sami aj keď pravda je, že už rozmýšľam či do genetiky vôbec pôjdeme. Uvidíme ako dopadne stimulácia, koľko embryí sa nam podarí a v akej kvalite 😊
@lejla999 ahoj Lejla, keďže nám sa už nepodarili tri vklady, ani ťuk tak nám genetiku odporučili v centre. My s partnerom sme obaja ok, ale človek nikdy nevie čo sa v tom embryjku deje. Som tiež zmierena s tým že si to cvakneme my bez preplatku. Ja si idem tento týždeň pre injekcie a koncom mája by sme mali začať stimulovať. ☺️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@85zuz dobrý deň. Zistili ste prosím niejaké informácie ohľadom preplatenia testov ? Volala som do poisťovne ale mám pocit, že tam vôbec netušia ako to funguje 🤦♀️ chystáme sa do Brna a tiež rozmýšľame nad genetikou.