Ovplyvňujú antibiotiká výsledok mimotelového oplodnenia?

gombicka
22. dec 2012

nemate niekto skusenost s chorobou pred IVF? minuly tyzden som chytila silny virus chripky, snazila som sa vyhnut sa antibiotikam, ale ani po 5 dnoch lezaniach ked mi nebolo lepsie, som pochopila, ze sa im nevyhnem. Vcera som ich zacala brat a zajtra mi zacina cyklus, kde by som mala zacat s dlhym protokolom. Este som vsak stale dost chora, takze asi kvoli tomu ani nezacnem. No co by som chcela vediet, ci antibiotika mozu nejako ovplyvnit vysledok IVF? a mam zacat so stimulaciou uz zajtra, alebo pockat? A pockat, ako dlho a preco?
Dakujem za kazdy nazor.

magica78
22. dec 2012

ahoj, ja som mala v papieroch napisane ze nemozem 3 tyzdne pred odberom mat respiracne ochorenie a mala som dlhy protokol . ale preistotu volaj DR vsak mas na neho urcite cislo .drzim palce 🙂

miskalevica
25. dec 2012

no v kazdom pripade magica78 to vystihla, a antibiotika ti na chripku aj tak nepomozu, lebo chripka je virus a ATB zabijaju bakterie, tot zakladne info

buba08
26. dec 2012

Ja som bola pred Ivf chora, chodila som do heliosu v MT, tam s tym vobec nemali problem, povedali, ze to nevadi, ale neboli sme uspesni, takze uz by som chora do ivf nesla, skus pockat a chod do toho, ked budes zdrava, daj vediet ako si sa rozhodla

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre