Milé snažilky, ako ste prežili obdobie 14 dní po ET? Má nejaký vplyv ak normálne fungujeme, sem-tam nejaký šport. Pretože prvý pokus sa nevydaril ☹ a pritom som fungovala ako vždy, len aby som stále nemyslela, len aby sa podarilo..kedže psychika má tiež na tom veľký podiel...Dakujem Vám za každý podnet 😉
treba oddychovat ,uz vobec sportovat to ti povie aj doktor.preco by si clovek nedoprial trochu oddychu?vsak to stoji za to aj ja spri prvom pokuse oddychovala a vyslo to.teraz mame dcerku tak to je trosku horsie s oddychom ,ale muz mi pomoze.chystam sa na ket v aprili.
Ahoj, ja som uz pocas stimulacie na IVF isla na PN, kedze som mala fyzicky narocnu robotu a ostala som na PN aj pocas tych 14 dni cakania. Nemozem povedat, ze by som iba lezala, to by som nevydrzala, ale snazila som sa setrit. Teraz som v 20 tt a snad to dobojujem do uspesneho konca.....Drzim palceky! 😉
Ahoj, ja som skúšala žiť normálne, ako by sa nič nedialo a 6x to nevyšlo, potom som sa dala na PN- kľud, pohodička, prechádzky, žiadny stres a som na PN ešte aj teraz a vyšlo to, podľa mňa nemusíš mať ani namáhavú prácu, ale stres je vždy 🙂 držím palce
Ja som bola dva dni po ET doma a chodila som na dlhsie prechadzky nech sa prekrvi maternica a potom klasika do prace a vyslo to.... Ale cvicit som necvicila, len prechadzky
ja som po vklade, isla na obed s muzom, doma som uplne normalne fungovala a na druhy den som isla hned do prace a fungovala ako predtym a vyslo to.....pri prvom vklade som bola doma 2 dni a nic z toho....tak je to asi viacmenej nahoda a nema to vplyv ako mi to aj lekar v Brne povedal... 😉
Ahojte rada sa pridam, pretože ja som si tiež naplanovala že kým pojdem na odber tak budem len oddychovať a oddychovať, ale pri mojej povahe sa to nedalo, fungovala som ako vždy upratovala, prechádzky so psom, nakupy a pod. Len som sa vyvarovala zdvihaniu ťažkych veci. Nakoniec som mala 16 vajíčok, 13 zrelych a 9 oplodnených, momentalne som 2. den po odbere, mala som trocha ťažskosti, bolesti v brušku ale ked čloovek veľa pije pominie to. teraz sa citim ok, ale neprechánam to, radšej dačo robim, len aby som na to nemyslela. papapa
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne tiež nevysiel et ked som normalne fungovala...ale pri dalsom pokuse som nerobila nic len lenosila,oddychovala,proste mala dovolenka 🙂 jedine co som robila tak to som uvarila,oprala,mala prechadzka..ale nic kde by som len trochu napla maternicu...drzim palceky