Ovplyvní fyzická aktivita úspech embryotransferu?

janyc
11. feb 2014

Milé snažilky, ako ste prežili obdobie 14 dní po ET? Má nejaký vplyv ak normálne fungujeme, sem-tam nejaký šport. Pretože prvý pokus sa nevydaril ☹ a pritom som fungovala ako vždy, len aby som stále nemyslela, len aby sa podarilo..kedže psychika má tiež na tom veľký podiel...Dakujem Vám za každý podnet 😉

stastenka42
11. feb 2014

Mne tiež nevysiel et ked som normalne fungovala...ale pri dalsom pokuse som nerobila nic len lenosila,oddychovala,proste mala dovolenka 🙂 jedine co som robila tak to som uvarila,oprala,mala prechadzka..ale nic kde by som len trochu napla maternicu...drzim palceky

dukokatka
11. feb 2014

treba oddychovat ,uz vobec sportovat to ti povie aj doktor.preco by si clovek nedoprial trochu oddychu?vsak to stoji za to aj ja spri prvom pokuse oddychovala a vyslo to.teraz mame dcerku tak to je trosku horsie s oddychom ,ale muz mi pomoze.chystam sa na ket v aprili.

trulinka
11. feb 2014

Ahoj, ja som uz pocas stimulacie na IVF isla na PN, kedze som mala fyzicky narocnu robotu a ostala som na PN aj pocas tych 14 dni cakania. Nemozem povedat, ze by som iba lezala, to by som nevydrzala, ale snazila som sa setrit. Teraz som v 20 tt a snad to dobojujem do uspesneho konca.....Drzim palceky! 😉

dundul
11. feb 2014

Ahoj, ja som skúšala žiť normálne, ako by sa nič nedialo a 6x to nevyšlo, potom som sa dala na PN- kľud, pohodička, prechádzky, žiadny stres a som na PN ešte aj teraz a vyšlo to, podľa mňa nemusíš mať ani namáhavú prácu, ale stres je vždy 🙂 držím palce

bradik
11. feb 2014

Ja som bola dva dni po ET doma a chodila som na dlhsie prechadzky nech sa prekrvi maternica a potom klasika do prace a vyslo to.... Ale cvicit som necvicila, len prechadzky

lusipe
11. feb 2014

ja som po vklade, isla na obed s muzom, doma som uplne normalne fungovala a na druhy den som isla hned do prace a fungovala ako predtym a vyslo to.....pri prvom vklade som bola doma 2 dni a nic z toho....tak je to asi viacmenej nahoda a nema to vplyv ako mi to aj lekar v Brne povedal... 😉

mayama
6. mar 2014

Ahojte rada sa pridam, pretože ja som si tiež naplanovala že kým pojdem na odber tak budem len oddychovať a oddychovať, ale pri mojej povahe sa to nedalo, fungovala som ako vždy upratovala, prechádzky so psom, nakupy a pod. Len som sa vyvarovala zdvihaniu ťažkych veci. Nakoniec som mala 16 vajíčok, 13 zrelych a 9 oplodnených, momentalne som 2. den po odbere, mala som trocha ťažskosti, bolesti v brušku ale ked čloovek veľa pije pominie to. teraz sa citim ok, ale neprechánam to, radšej dačo robim, len aby som na to nemyslela. papapa

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre