Ahojte zienky. Ideme na prve IUI.. ovitrele si mam pichnut dnes o 21 h; a na IUI idem v piatok poobede. Kedy vlastne prevehne ovulka, ovulujem prirodzene ziadna stimulacia, dnes mal folik 18 mm. Dakujem za info 🙂
@liwiss tiez si mas dat ovitrele vecer o 21 h? Ci povedali ti iny cas? Idete na prve iui? Ja mam plodny vytok, ale ovu bude zrovna napravo tam bolesti nemavam.. iba ak mam ovu z laveho, a dnes som 12 DC. V piatok budem 14 dc, snad vedia co robia; ovitrele ale nevyvolava ovulaciu ci ano? A kedy?
@liwiss dnes som 12 DC a 18 mm folikul mam.
Ano medzi 21-22hod dnes si mam pichnut a v piatok ze okolo 10tej bude iui a tiez nase prve tak drzim nam palce nech nam to vyjde ❤️ Skusim este zmerat bazalnu zajtra a v piatok rano snad sa nedvihne skor ako v sobotu.. Ovitrelle ked pichneme do 36hod by mal prasknut folikul ale asi moze aj skor neviem 🤷🏼♀️ Podla toho asi kolko mm ma folikul.. vy mate aj nejaky problem ci obaja mate vsetko ok?
@liwiss
Tak ak by k ovulke prislo do 36 h, tak my budeme uz po.. ideme o 14.20 h na iui v piatok. Alebo bude prave prebiehat ovulacia a tak je to nacasovane snad. Muz ma morfologiu 1%, ale pocet spermii pohyblivost ma nadpriemernu. Posledny styk bol v pondelok, cize dalsi az po iui bude niekedy.. cize my bud trafime alebo nie. Vy mate aky problem? My sa snazime uz 2 roky, z toho 1 biochemicke. Drzim nam palce 🙂
Držím vám palce žienky! ✊✊✊ Mne vyšla IUI na prvýkrát, a dnes mam 7 mesačne dvojičky 🥰🥰🥰
Ovulka prebehne do 36 hodín od pichnútia injekcie. A sex s mužom by ste nemali mať, kým nepotvrdila tehu😉... A ak ho potvrdia, tak ešte odporučia počkať. Je to fakt dlho...
@janulka2805
@ailiba jaaj, baby teraz ste ma vystresovali, ovulka prebehne do 36 hodin, a ja idem az 42 h po podani ovitrele na IUI.. je to OK?
@janulka2805 to si mala 2 foliky pred iui? 🙃 gratulujem 😘
@ailiba nam po iui kazali sex, ze ešte doma poistit v ten den.. Kazdy inak vidím 🙂
@petkasaurus prosim ta ty si isla do 36 h na iui pod podania ovitrele? 🙂
Áno dva rovnako veľké folikuly som mala, tak ma upozornili, že môžu byť dvojičky, či aj tak chcem podstúpiť IUI.... A vyšlo to 🤷♀️😊😊😊😊
Ja som si ovitrelle pichla vo štvrtok poobede a v piatok poobede prebehla IUI....
@petkasaurus aha, tak urobte, ako vám povedia.
Prečo ideš tak neskoro? Tam je to hra o čas... Nerozumiem. Tak ale ja viem tak, ako som písala, tak mi to aj v CAR povedali... Tak neviem🤷♀️
@ailiba tak mi povedala lekarka v centre, tiez neviem ci to je OK. Ideme prvy raz :/
Nuž čo, treba im verit👍
Mne kazali v car ovitrelle rano o 7:30 a o 10tej som mala iui.. Mne sa to nezdalo, lebo kazdy pisal priblizne ako ty.. No a tie iui nevysli, ale hadam vedeli co robia.. U svojej doktorky som si pichla štvrtok rano a v sobotu mal byt styk, tiez 2x nevyslo..
@petkasaurus asi záleží aj od veľkosti foliku, ja som ho mala včera 18 mm.. a to tak vychádza, že ovu bude cca dva dni potom ked ma folif 22mm. Snáď to bude ok a výjde nám to 🙂 len ma matie hrozne plodný výtok, ktorý mám od včera večer, snáď to je len predovulačný ešte len..
@janulka2805 super gratulujem ku krasnym dvojickam ❤️ A vy ste predtym aj mali nejaky problem ze to neslo prirodzene? Ja sa bojim ze to zas nevyjde viem ze by som mala mysliet pozitivne ale po dlhej dobe ked sa nedari clovek uz ostane taky smutny z toho..
@liwiss tak to je dobré, že sa spg zlepšil, nám tiež 🙂...my sme v iscare BA, ja mám od včerajšieho večer a dnes od rána strašne veľa plodného hlienu a od rána doteraz aj bolesti podbruška na ovu, tak ja mám pocit, že zajtra poobede iui bude zbytočná.. neviem sa toho pocitu zbaviť :/ lebo ja mávam takéto bolesti a plodný výtok max 1-2 dni.. čiže zajtra už bude akoby po.. keby sme mali styk, určite ho máme dnes.. ale budem veriť, že vedia čo robia v CAR. Mna ale do zajtra do poobedia picne, najradšej by som tam išla hned teraz :D Mám sto chutí napísať lekárke, či je to ok.
A mas na nu kontakt ? Ak ano skus napisat.. skoda ze vam to nedala skor no ja mam tiez taky blby pocit ze to bude neskoro ale tak snad vedia co hovoria aj ked vidis vsade inak to naplanuju co je tiez divne.. a bazalnu nezvyknes merat? Ja som dnes merala a stale nizko a dufam ze aj zajtra rano bude nizko to bude potom super nacasovane 🙏🏼
@liwiss napíšem ti súkr. správu, ak môžem 🙂
Jasnacka pis 😉
@liwiss Ďakujem pekne 🙂no bol to pre nás šok, lebo doktor povedal ze to je malá pravdepodobnosť ale ze sa môže stať.... A podarilo sa a hneď prvýkrát 🙂🙂🙂 No dva roky sme sa snažili a nič a zistili mi ze mam syndróm polycystickych vaječníkov, nepreniehala ovulácia, tak ma stimulovali liekmi a pomohli, a potom. IUI a vyšlo 😊
@janulka2805 super tesim sa s tebou aj zazraky sa deju a musime ozaj verit ❤️
@liwiss Ďakujem ❤️ veru dejú, treba veriť,🙂 držím silno palce ✊✊✊
@janulka2805 dakujem ti velmi dam vediet ak sa podari 💕
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A este sa chcem spytat, kolko dni po IUI mozeme mat styk 🙂 ci ho mat vlastne mozeme..