Ovariálna punkcia bez embryotransferu

manita
22. jún 2013

Kočky, čo ste mali OPU, ale z rôznych príčin nemohlo dôjsť k ET, kedy ste po OPU dostali ms? V rovnakom čase ako zvyčajne alebo skôr/neskôr?
Chcela by som vedieť, či mala punkcia nejaký vplyv na posun ms alebo nie. Ďakujem!

tinkatinulka
22. jún 2013

@manita ahoj mala som jeden pokus IVF bez ET, menstruacia dosla asi 10 dni po OPU takže skor ako zvyčajne.

manita
autor
23. jún 2013

@tinkatinulka Ďakujem, veľmi mi táto informácia pomôže pri plánovaní novej stimulácie a dovolenky v práci podľa toho. A ktorý DC si mala OPU?

tinkatinulka
23. jún 2013

@manita 14 den, no planovanie je základ uspechu a hlavné je aj to aby si aj liekmi aj psychicky bola na toto pripravena

manita
autor
23. jún 2013

@tinkatinulka Dík, áno, presne o tú pohodu mi ide, už od momentu stimulácie. Musím to teda zariadiť v práci. (Ja som mala OPU 11. DC, tak budem rátať ms okolo 21. DC, aj keď viem, že je to individuálne, ale aspoň približne.)

vanushka
2. júl 2013

@manita ahoj, ja som tiez mala OPU bez transferu. Menzes som dostala 11 dni po zakroku.

manita
autor
2. júl 2013

@vanushka ahoj, ja som dnes už 16. deň po OPU a stále čakám, zajtra mám ms dostať normálne, tak som zvedavá, či príde ako hodinky, alebo bude dokonca meškať... je to potvorské... a pritom som sa tešila zo správy od @tinkatinulka , že hádam by to teda mohlo byť skôr, ale nie...

vanushka
2. júl 2013

ahoj
@manita dakujem ze si sa ozvala, no dufam ze nepride zajtra .... budem drzat päste silno silno aby vsetko dopadlo dobre. A na krv si nemala ist ?

monique33
3. feb 2017

Ahojte viem ze je toto stara tema no aj tak skusim...preco ste nemali transfer?ja som mala vcera opu a dnes som sa dozvedela ze z21 odobratych vajok nemame ani jedno muz ma velmy zlu morfologiu a ja som mala dost nedozretych vajok....je mi z toho na nic

stella25
3. feb 2017

@monique33 k ET nedôjde presne pre to, že nie je co vlozit. Proste sa vajicka neoplodnia alebo prestanú vyvíjať.

monique33
4. feb 2017

@stella25 bol to aj tvoj pripad?ako sa postupuje dalej?

stella25
4. feb 2017

@monique33 píšem ti IP. Niekoľko krát tak ako ty 🙁🙁🙁

iris35
11. nov 2017

@monique33 ahoj mne Sa stalo to iste skusili ste napriek tomu este raz ?😕

monique33
12. nov 2017

@iris35 ahoj,skusime do druheho pokusu sme sli s darovanymi spremiami,dve mi vkladali a nic z toho....treti pokus bude zaciatkom roka a presli sme do ineho car....

iris35
12. nov 2017

Hm dakujem za odpoved aj nam hned vraveli Ze si mame vybrat darcu mne Sa to zda priskoro hned po prvom raze chcela som dieta s priatelom nie s hocikym 😐

monique33
13. nov 2017

@iris35 skus porozmyslat aj ty nad zmenou centra...mne v druhom centre povedali ze nechapu preco nas dotlacili do darcovtsva ked uz v dnesnej dobe sa daju vyselektovat spermie a kadejake rozne sledovania robia....takze do tretieho ivf ideme skusit s manzelovymi....na oplodnenie ti staci jedna potvorka snad ju najdu......a pokial ste na tom.teda az tak zle ze treba darcovstvo tak to je len na vas ako sa k tomu postavite....nesmiete to brat ze by to bolo dieta niekoho cudzieho...my sme sli do toho s tym ze by to bolo samozrejme nase spolocne a nikdy by sme nevytiahli to ze to jeho neni...muz aj podpisuje u notara papier ze suhlasi s tym ze bude otcom....drzim palce

iris35
17. nov 2017

Ahoj dakujem velmi pekne za rychlu odpoved ja to beriem uplne Tak ako vy s tym darcovstvom moj priatel potrebuje este asi .Mozem Sa spytat v akom centre si poznam len iscare a mam to najblizsie.Kazdy nam daval take nadeje a naraz je to vazne sme z toho zmäteny vobec ziadne vysvetlenie.Konzultovali sme to AJ s klinikou v anglicku kazdy je z toho zmäteny ale oni tiez nechapu preco nam Tak rychlo doporucili darcu prajem vela stastia 😚

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre