Kočky, čo ste mali OPU, ale z rôznych príčin nemohlo dôjsť k ET, kedy ste po OPU dostali ms? V rovnakom čase ako zvyčajne alebo skôr/neskôr?
Chcela by som vedieť, či mala punkcia nejaký vplyv na posun ms alebo nie. Ďakujem!
@tinkatinulka Ďakujem, veľmi mi táto informácia pomôže pri plánovaní novej stimulácie a dovolenky v práci podľa toho. A ktorý DC si mala OPU?
@manita 14 den, no planovanie je základ uspechu a hlavné je aj to aby si aj liekmi aj psychicky bola na toto pripravena
@tinkatinulka Dík, áno, presne o tú pohodu mi ide, už od momentu stimulácie. Musím to teda zariadiť v práci. (Ja som mala OPU 11. DC, tak budem rátať ms okolo 21. DC, aj keď viem, že je to individuálne, ale aspoň približne.)
@vanushka ahoj, ja som dnes už 16. deň po OPU a stále čakám, zajtra mám ms dostať normálne, tak som zvedavá, či príde ako hodinky, alebo bude dokonca meškať... je to potvorské... a pritom som sa tešila zo správy od @tinkatinulka , že hádam by to teda mohlo byť skôr, ale nie...
Ahojte viem ze je toto stara tema no aj tak skusim...preco ste nemali transfer?ja som mala vcera opu a dnes som sa dozvedela ze z21 odobratych vajok nemame ani jedno muz ma velmy zlu morfologiu a ja som mala dost nedozretych vajok....je mi z toho na nic
Hm dakujem za odpoved aj nam hned vraveli Ze si mame vybrat darcu mne Sa to zda priskoro hned po prvom raze chcela som dieta s priatelom nie s hocikym 😐
@iris35 skus porozmyslat aj ty nad zmenou centra...mne v druhom centre povedali ze nechapu preco nas dotlacili do darcovtsva ked uz v dnesnej dobe sa daju vyselektovat spermie a kadejake rozne sledovania robia....takze do tretieho ivf ideme skusit s manzelovymi....na oplodnenie ti staci jedna potvorka snad ju najdu......a pokial ste na tom.teda az tak zle ze treba darcovstvo tak to je len na vas ako sa k tomu postavite....nesmiete to brat ze by to bolo dieta niekoho cudzieho...my sme sli do toho s tym ze by to bolo samozrejme nase spolocne a nikdy by sme nevytiahli to ze to jeho neni...muz aj podpisuje u notara papier ze suhlasi s tym ze bude otcom....drzim palce
Ahoj dakujem velmi pekne za rychlu odpoved ja to beriem uplne Tak ako vy s tym darcovstvom moj priatel potrebuje este asi .Mozem Sa spytat v akom centre si poznam len iscare a mam to najblizsie.Kazdy nam daval take nadeje a naraz je to vazne sme z toho zmäteny vobec ziadne vysvetlenie.Konzultovali sme to AJ s klinikou v anglicku kazdy je z toho zmäteny ale oni tiez nechapu preco nam Tak rychlo doporucili darcu prajem vela stastia 😚
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@manita ahoj mala som jeden pokus IVF bez ET, menstruacia dosla asi 10 dni po OPU takže skor ako zvyčajne.