Ahojte,
Som po dvoch KET, caka ma tretí.jeden som absolvovala s estrimaxom, jeden bez stimulácie.. Neviem sa rozhodnúť ohľadne tretieho, nechcela som dalsie hormóny, no chcem sa poradiť ci sa niekomu podarilo otehotnieť bez stimulácie pred KET? Ma to tak význam? Mam to risknúť? 😔
Ďakujem za všetky odpovede
@henriett11 ja by som sa chcela opýtať keď ste stimulovali pred KET užívali ste hormóny od 1 dňa cyklu alebo až par dni pred transferom?
@leamax ďakujem 😘❤️
@deya123 od prvého dňa
Ja som mala KET, uplne bez stimulacie. A zadarilo sa 🙂
@henriett11 vďaka, ja napríklad idem bez stimulácie pritom mi pred mesiacom ket zrušili lebo som mala nízke endometrium a tento mesiac zase bez stimulácie boli proti tomu aby som stimulovala tak mám celkom obavy
No mňa skôr tlacia do stimulácie a niesom z touo nadšená... neviem ci sa mam postaviť a proste povedať,ze to tak nechcem 😔
Každopádne msm sliznicu ok,aj bez stimulácie..
@henriett11 vklady pod Estrimaxom sú štatisticky úspešnejšie - cyklus je hormonálne presne riadený a vklad je 19 až 21 DC a nemusí sa riešiť ovulacia, ak máš napr pcos, tak bez liekov máš šancu na úspech dosť slabú, tie musia ísť pod liekmi. Ak nemáš PCOS, tak sprav ako cítiš, ja za seba by som napr bez Estrimaxu na vklad nikdy nesla.
@henriett11 ja som bola na KET v prirodzenom cykle a o dva mesiace rodím 😊😊
@kilauea gratulujem, potešila si ma teda 💞❤️
@henriett11 ďakujem 😊 viem ako sa cítiš držím ti palce 😊
Mne dnes lekár povedal že pokial je žena vporiadku a má peknú sliznicu tak je vyššia šanca v prirodzenom cykle 😊
@kilauea ❤️
@deya123 ďakujem, výborne správy 🙂drzim palce 💞
@henriett11 ďakujem pekne už mám aj termín vkladu 3.6 😊, napodobne planujes ísť tento mesiac na ket?
@deya123 teraz v nedeľu 🙈🙏🏼
@henriett11 tak to silnooo držím palce ✊🏻🙏🏻☺️
@deya123 dakujem 😘
no som po.... uvidíme o 2 tyzdne 🙏🏼
@henriett11 ahoj, tak už to mám aj ja za sebou. Ako sa ty cítiš? A ako si sa rozhodla nakoniec išla si v prirodzenom cykle?
@deya123 ano išla, uvidíme, dufam a verim ze by to tentokrát mohlo vyjsť..akurat mi len nieje akosi dobre, hrozne ma bolieva hlava...ty sa ako cítiš, vsetko prebehlo v poriadku?
@henriett11 áno všetko prebehlo v poriadku embryjko vraj bolo veľmi pekne, v deň vkladu ma pobolievalo podbrusko a bola som celkovo taká unavená ale teraz vôbec nič tak dúfam že aj tak to bude dobre. Planujes sa aj testovať?
@deya123 nevidim to dobre...jemne krvacam uz par dni ..vZdy tak pol dna a velmi slabo,no neviem...😕 Uz pockam koniec tohto týždňa a vtedy sa otestujem,ale nevidím to pozitívne. .
Z celého srdca Ti drzim palce 💞
@henriett11 no to slabe krvacanie este nemusi nic zle znamenat ..mozno sa uhniezduje...drzim palce
@henriett11 urcite ma vyznam. Mne sa tak podarilo, a bol to moj prvy pokus.
Ďakujem dievčatá za podporu....tak teda ešte vydržím nezufat..
@henriett11 ahoj, tak to verím že znamenalo uhniezdenie 🙏🏻 Ako sa cítiš ešte stále krvácaš? Držím Ti veľmi veľmi palce aby ti to vyšlo ❤️ 🍀Ja sa začínam potichu tešiť lebo som dnes testovala a sú tam // tak ešte sama tomu neverím 😊
@deya123 jeeeeej supeeeer ,tesim sa s Tebou velice!!! Verim ze ro tak budw a budeš maminou ❤️
Ja ,no.stalw krvacam,test negatívny ,pojdem este na krv v pondelok , ale asi opäť nic 😕
Kam chodis do centra,ak to nieje tajomstvo, prosím?
@henriett11 ďakujem veľmi pekne 🥰 Ja sa chystám tiež v pondelok na krv tak som zvedavá, to mi je ľúto 😞 ak to nevyjde teraz nabuduce už musí 🍀❤️ Máte ešte embryjka? Helios Martin vy kam chodíte?
Už nemáme, to boli posledné 😕...
Ky do gin-fiv ,no pravdepodobne zmenime...
No drzim Ti palce,daj vedieť 😘
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@henriett11 mne ano. nemozem uzivat ziadne hormony, preto musel byt KET v nativnom cykle, uplne bez akychkolvek hormonov. jedine, co som mohla, bol potom utrogestan. mala som tak KET 2x - jeden nevysiel, druhy ano (aj ked to potom nedopadlo dobre ☹ ale pricina bola inde...). snazila som sa ale pripravit svoje telo, uzivala som fertipronu (ako inofolic ) a potom tie "babske rady" ako pozitivne myslenie, deci cerveneho vina par dni po vklade, jedla som ananas, mliecne vyrobky...
hlavne treba verit