Otehotneli ste pri spermiograme 97%?

elenkataki1
10. feb 2016

Baby, máme spg 97% ale velké množstvo spermií..podarilo sa to nejakej aj za týchto okolnosti?..chceme ísť na iui

rhiannon
10. feb 2016

Myslis patologiu 97%? My sme mali tak isto a podarilo sa na prvy krat. Teda, ked som ja vyriesila moje problemy s cystami atd...ale co sa manzela tyka, tak s tymto vysledkom na prvy krat...

tana85
10. feb 2016

vela zalezi ci si ty ok a ci je to len zla morfologia alebo je tam aj nejaka patologia pohybu (je pohyb progresivny, do kruhu a ze sa vobec nehybu). viac sa dozvies z fragmentacie dna spermii kde zistuju ci tie zvysne na oko zdrave spermie nesu v sebe zdravu dna. v CAR nam vysvetlili, ze aj borec s relativne velkym poctom morfologicky peknych spermii moze mat fragemntaciu 80-90%, co je uz na umele oplodnenie. u nas bola morfologia 80%, 2x som otehotnela, ale aj kvoli fragmentacii a kvoli mojim malym problemom to vyslo az na 3x pomocou IVF

radeonka
7. aug 2016

nám zistili patologiu 97% v reprogene v BA, no, tiež ideme na IUI, držte palce..@rhlannon a tebe sa podarilo akože IUI na prvý krát alebo s týmto výsledkom prirodzene?-to moc nechápem z odpovede

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre