Ahojte, podarilo sa Vám niektorej otehotnieť, aj keď ste vytvárali protilátky na spermie?
skoda ze nespecifikujes tie protilatky. protilatky proti spermiam ci proti plodu?
@ivanka0603 Aj ja vytvaram protilatky proti spermiam,predpisali mi na to medrol,ale este k tomu mam syndrom lepivych dosticiek,takze aj injekciami riedim krv,no nam sa podarilo otehotniet len pomocou IVF a kvoli tym protilatkam sme pred poslednym vkladom uz mesiac pouzivali len kondom,aby som nedrazdila imunitu a taktiez aj teraz pocas tehu,pretoze aj napriek nasadenej liecbe som po vkladoch viackrat potratila,ale nakoniec sa to podarilo 🙂 priridzenou cestou to bude mozno dlhsie trvat,lebo bez kondomu by ste mohli len v case ovulacie a u mna to bol problem odsledovat,lebo mam nepravidelne cykly.Tak drzim palce,aby sa co najskor zadarilo 😉
Ano, mam pozitivne protilatky proti spermiam, otehotnela som prirodzenym sposobom, bez liecby.
Kazda zena vytvara protilatky v tele.je to prirodzene.ale niekedy hladina tych protilatok je vysoka.teraz sa to uz da sledovat a docasne napravit.vacsinou zene daju infuziu.vola sa to intralipidy ale su aj injekcie ktore znizia hladinu NK buniek u zeny na 9-12 mesiacov.
Ja som tiez mala zvysenu hladinu a cez IVF sme otehotneli.teraz mame rocne dvojicky.treba zajst za odbornikom lebo prirodzene len velmi tazko zena otehotnie ak je hladina zvysena.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
hej, mne dokonca 6x 😉
to, ze si vytvaram protilatky mi zistili po 4.tehotenstve, lebo som v tom case 3.x potratila. najprv 2 potraty, porod, potrat a potom som s tymto mala dalsie 2 deti.