Ahojte prečo sa oocyty neoplodnia pri ISCI? Mali sme 10 oocytov odobratých a dávali sme všetky oplodniť touto metódou a oplodnili sa len 3? a že vraj táto metóda je lepšia ako klasické ivf som kúsok sklamaná.je to naše druhé ivf
@gejb že to nerobia mali sme MFSS
No bohužiaľ sa to stáva. Je to kvalitou či už spermií alebo vajíčok. Podľa toho aký máte problém. Ani všetky možné techniky pri horšej kvalite nezaručia že sa všetky oplodnia.
Je to kvalitou vajicok.ani najlepsie techniky sveta ti nezarucia ze sa vajicko oplodni ak nieje kvalitne
My sme mali 9 oocytov metodou icsi bolo oplodnenych 8… do PK 5-6 den. to vydrzali 4 embryjka
Ako bolo uz napisane, tak asi zla kvalita spermii alebo vajicka. Mne kedysi odobrali 27 vajicok ale ani jedno sa nechytilo pomocou ISCI 😪
@adabise683 ahoj to vážne a môžem sa opýtať koľko si mala rokov a boli ste potom na druhom ivf? Či darované? Nám sa v prvom po isci 7 oplodnili lenže 3 deň nedali len jedno ostalo na et.ja si myslím že môže byť aj zle zvolena stimulácia
32 rokov som mala, potom sme to uz neskusali bo partner nebol za to ist pomocou darcovskych spermii, nakoniec som ostala sama po skoro 12 rocnom vztahu a niekolko rocnom trapeni a snahe o otehotnenie :( mala som byt asi viac sebecka a tlacit viac na to, aby sme to skusili aj s tymi darcovskymi ... ale tak mozno to tak malo byt, Teraz mam 36 a rozhodla som sa, ze sa pokusim mat dieta sama ako slobodna zena 🙂 So zenskymi vecami mam v podstate nejake problemy "stale" uz od puberty (nepravidelna menstruacia, PCO, problemy s hormonalnym profilom, dermoidna cysta na vajecniku a operacia jej odstranenia), tak nechcem riskovat, ze nakoniec ostanem uplne bez deti .
@adabise683 a ja napríklad už veľa krát som pocula posmešne reči o tom ze ženám prepína z biologických hodín, cítia sa pod tlakom lebo majú pocit ze im dochádza čas a zbytočne stresuju. A pritom to naozaj tak je. Môj 40rocny muž je stále v pohode, dokonca aj urolog mu povedal ze on sa nemusí báť a podarí sa mu splodit aj prirodzene. Ze len preto ze mne týkajú biologické hodiny na IVF nemusíme tlačit. Do mňa vtedy 1000voltov. Jasne ze mne dochádza čas...neviem prečo sa to tak zlahcuje.. veľmi ti fandím, aj preto ze si sa prestala na niekoho spoliehať a nezmierila si sa s tym, ze len kvoli nepodarenemu chlapovi nebudes mat dieta. Chod si za svojim cieľom a prajem stastie 🍀 a krasne zdrave babo ❤️
My sme mali len 3 zrelé vajicka, všetky sme dali oplodniť icsi, oplodnilo sa len 1, pretože 2 oocyty mali zlu kvalitu. Potom som išla na ET, teraz som 6tt+5. Manžel má 100% teratozoospermiu hlavičky opakovane a ja AMH 0,18. Mame prirodzene,dokonca na prvý krát syna 4r.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A mali ste aj PICSI?