Oplodnené embryá

hubka23
25. mar 2024

Dobrý večer chcem sa spýtať po odobratí vajíčok a následne oplodnených manželovými spermiami nám po 5-6 dňoch volali z gyn-fiv že prežilo predĺženú kultiváciu z 9 len 2 ktorých bunky sa posielajú na genetiku do Brna má s tým niekto skúsenosti pozitívne či negatívne či je tam nejaká nádej že aspoň jedno bude okey pre následný vklad v gyn-fiv v ba to čakanie a tá neistota nás dosť vyčerpáva ďakujem za odpovede pekný večer

lacny_predaj
26. mar 2024

@hubka23 ahoj, nemam sice skusenosti zo zasielanim na genetiku,ale skor mam radu ze prejdi do Brna.Dlho som sa tomu branila a verila GinFive a vysledok -minus 25 tis eur. Sama lekarka z Ginfive mi nakoniec navrhla Brno,zaVysledok hned prvy vklad syn.Teraz sme si boli pre surodenca a opat vklad vysiel.Co nikdy nevyslo v Ginfive (vkladali sa pokazde 2 embrya) tak v Brne len po 1 a vysli..

hubka23
autor
26. mar 2024

@lacny_predaj tak nakoniec nejaká nádej tam asi je keďže tie dva embriá sa posielali do Brna na genetiku mozno z toho to jedno bude dobré a už by nás čakal len vklad i keď samozrejme nič nieje isté ďakujem každopádne za info

veselo_neveselo
28. mar 2024

@hubka23 Jasne, ze je nadej! Cim si mladsia, tym vacsia 🙂
Robite genrtiku z nejakeho dovodu? Drzim palce nech sa podaria obe!

hubka23
autor
28. mar 2024

@veselo_neveselo robia nám genetiku lebo mi našli translokáciu chromozónov tak snáď to naozaj bude ok och len to čakanie na výsledok je dlhý vraj mesiac aj viac ďakujem za podporu 🙂 pekný večer

33ada33
30. mar 2024

@lacny_predaj ahoj a prosím ťa čo bolo v Brne iné ako v SR? Čo spravili inak aby to vyšlo? 6 rokov riešime v SR zatiaľ bez úspechu 😔😔

lacny_predaj
31. mar 2024

@33ada33 ahoj,mam viacero diagnoz-jedna z nich bola aj porucha uhniezdovania a produkcia cytoxickych cytokinov po vklade embrya.Ja som vymenila aj repro imunologa po 3 rokoch. V Brne konzultujete,ako rovnocenny partneri kedze po 4 cykloch a roznych liekoch sme uz mali o com spolu debatovat- ako zaberali lieky, mala som ine,ktorym som neverila, pouzili davkovanie v Ginfiv nespravne, su lacnejsie a nepichas si 5druhov a vysledok mala som tolko vajicok ako ked sme zacinali (8ks).Presny pocet liekov,uz mi neostali lieky za 400 Eur doma. Isli sme len do KET-ma to vyssiu uspesnost ako ET.Riadeny cyklus uz od zaciatku priprava sliznice liekmi, ktore beriem do 12.tt (v BA som len do 5tt),pred vkladom beru krv aby vedeli vktorej faze cyklu si-nikdy v Ba mi to nerobili.Mam skrateny cyklus.Vkladaju len kvalitne embrya.Toto je pohlad zvonku, mas tam skladovanie,manipulacia z bio materialom.Na jednom CAR sa mi stalo v 2015 ze som mala 10 vajicok a zrazu len 1,doteraz mam blby pocit ci ich nepredali...Dost cudne,rychlo som odtial odisla..Ja som si pytala v reprogenesis Dr.Stelcla-citala som tu od jednej mamicky podobny pribeh ako mam ja a stala sa mamou.Vyhoveli mi a pan doktor je nielen uzasny clovek ale aj odbornik,on nerobi ako ginfive ze treba skusat, on ide na istotu..A povie veci tak ako su.

33ada33
31. mar 2024

@lacny_predaj ďakujem 🤗 a ako ti zistili tu poruchu uhniezdenia? Ja mám za sebou vyšetrenia ako je Repro imunol -ok
Endokrinologia ok
Beready test - ok
Hematologia - tam mám fraxiparin nasadený
A zo 6 vkladov nič. Všetky KET som mala riadené cykly ...

sofia1979
31. mar 2024

@lacny_predaj presne ten pocit mam aj ja som bola v gyncare a katastrofa a mam tam vajíčka som zvedavá

maria15
2. apr 2024

Ahojte ja som tiež chodila do GinFiv....katastrofálne jednanie, ako s poslednou chuderou...jedine čo sa im podarilo,tak spraviť zo mňa psych.trosku! Presne len skúšali! V ReprofitBrno som bola na 1x tehotná....uspesne😇
Teraz sme chceli druhe....zatiaľ bez úspechu...tak snad sa aj to podari🙏

lacny_predaj
3. apr 2024

@33ada33 ahoj, ja nemam v poriadku imunologiu, moje telo par hodin po vklade sa zacalo branit uhniezdeniu,mala som priznaky ako ked na teba nieco lezie, triasky a skoncilo ked moje telo zabilo embryo..Ked sme sa pokusali prirodzene vzdy som si myslela ze nieco na mna lezie,ako prisiel menzes zrazu zdrava,spomenula som to v 2017 lekarovi co sa mi stalo po vklade a poslal ma reproimuno.skoda ze len v tom case som cakala 8mes. Na termin.Na SR mame len 3 odbornikov-BA,NR a Presov.V BA katastrofa niekolko tisic EUR a u mna lekarka nula bodov..Oslovila som Presov aj Nitru a konzultovala svoj stav. Nakoniec som skoncila v Nitre od 2020 a uzasna pani doktorka,aj vdaka jej mame dietatko. Studuj,neuspokoj sa s neuspechom hladaj odbornikov a viac nazorov.Ty rozhodujes

lacny_predaj
3. apr 2024

@maria15 ahoj, no my sme zacinali v 01/2015 a vtedy tie cakacie doby boli velmi dlhe.Musela si prejst vsetkymi vysetreniami,vsetko bolo v poriadku, ziadny problem nebude s oplodnenim, isli sme na prve IUI, este pred zakrokom s muzom ,,chichi chacha ciga v ustach,, a myslela si ze som tehotna..a prisla jedna facka za druhou v podobe neuspechu,citila som sa zradena,obaja zdravy vraj nebude problem a NIC.. na dalsie IUI mi dali termin konzultacie o 3 mesiace,cize druhy pokus by bol az o 5mesiacov!Sli sme do repromedika a tam aspon lekar dosiel na tu imunologiu ale inak tam este horsie ako ginfive..opat sme sa vratili v 2018 do ginfive,dalsie IUI, a tusim 3cykly IVF..Az do 2020 kedy dr.Behunova navrhla ze mam skusit Brno-najlepsia rada 🙂.Aj na reproimunologii ma tam hned lekarka posielala.A najlepsie rozhodnutie v zivote

romyna93
12. apr 2024

@lacny_predaj ahoj prosím ta aka klinika to bola v Brne. Totiž kazdy pise ako sa mu v Brne podarilo ale tam je viac klinik mama v tom zmätok 🙈😊 ďakujem za radu 🙏

lacny_predaj
13. apr 2024

@romyna93 ahoj ja som v reprogenesis a nemozem byt spokojnejsia. 🙂

romyna93
14. apr 2024

@lacny_predaj ďakujem krasne za radu 🙏 prosim ta a cim začať volat tam na recepciu a objednať sa na konzultácie alebo ake kroky by sme mali na začiatok urobiť ak nam vieš poradiť? Ďakujem 🙏

lacny_predaj
16. apr 2024

@romyna93 ahoj,na stranke je myslim formular ten vyplnis a ozve sa to koordinator s popisom zakladnych info a sum. Posles jej vsetly lekarske spravy ake mas a ona urci datum prvej konzultacie-ja som uprednostnila telefonicke-trva to hodinu a ujasnite si ciel a dalsie veci. Kedze je to daleko naozaj sa chodi len nevyhnutne,daj vedoet ako si dopadla.drzim palce

romyna93
16. apr 2024

@lacny_predaj dakujem velmi pekne za info chcem sa prosim opýtať skúsenosti s reprofit Brno nemas alebo niekto z tvojho okolia? Ďakujem 🙏😊

lacny_predaj
17. apr 2024

@romyna93 ahoj, s reprofit dr.Stelcl som konzultovala a nebola som stotoznena stym ze mam ist do darcovskych vajicok..Inak postup mali spolocny s reprogenesis. A stretla som v ambulancii reproimuno holku ktorej nevysiel tam 2x vklad... Ja som isla podla odporucania a hladala dr. STELCLA a tento uznavany odbornik je v reprogenesis. Skusili sme moj cyklus a sice mala som len jedno vajko al kvalitne-mam syna. Z dalsieho cyklu sa podarili 2 vajka- opat tehotna..takze vysledky hovoria za neho..

romyna93
18. apr 2024

@lacny_predaj ale prečo ti ponukali aby si darovala vajicka ked sama potrebuješ pre seba . Tomu nerozumiem. No uvidme vyskúšame mame v maji 1.Konzultáciu s Jan Stelcl. Reprogenesis je Marcel tusim. Uvidme verim ze bude vsetko ok. Ja práveže som zdravá čiže budem skor za tu nativnejsiu formu stimulácie len zase manzel. Ma slabe spermie a zle morfológia a dna takze ci budu stacit par vajicok no uvidme. Ďakujem za rady.

lacny_predaj
19. apr 2024

@romyna93 nie darovala.aby som si kupila. Cize dieta by nenieslo moje DNA. A to som nechcela..Preto som lekara c.1 zavrhla.. Lekar c.2 ma omnoho viac skusenosti..

romyna93
24. apr 2024

@lacny_predaj ďakujem za pekný článok, zatial uz mame dohodnutú konzultáciu v reprofit Brno a dufam ze to vyjde 🙏😊 ak nie tak sa pozrieme po tejto klinike.

lacny_predaj
25. apr 2024

@romyna93 daj vediet ako ste dopadli.drzim palce ;)

romyna93
26. apr 2024

@lacny_predaj ďakujem, dam vedieť, si velmi zlata 🙏😍

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre