Ahojte. Pred dvoma rokmi sme podstúpili s manželom 3x IUI, po dvojročnom snažení- neúspešne. Manžel mal zlú motilitu A- 20%. Keď sme začali plánovať IVF, otehotnela som prirodzene. Zadarilo sa.
Prešli dva roky a my sa znova snažíme, a znova neúspešne. Manžel si dal urobiť znovu spermiogram, a znova má zlú motilitu A, ale tentoraz 30%. Minimum je 32% aby sme mali vraj šancu.
Je podľa vás zbytočne absolvovať znovu IUI, alebo sa máme rovno informovať o IVF? Budúci týždeň máme konzultácu. Neviem či ísť, alebo sa ešte pokúšať normálne. Predsa len spermiogram máme lepší ako pred dvomi rokmi. A vtedy sa nám nakoniec podarilo. Zasa ale nemáme roky na to, aby sme si mohli dovolit čakať. Ďakujem za každú jednu odpoveď.
@emv presne ako pise @dominikac321, dajte si cas dokedy budete skusat a podla toho sa rozhodnite.
Mam kamosku, ktorym iui vyslo na 1x a aj taku, ktorym nevyslo ani na 4x, nakoniec maju dieta z ivf
IUI ma uspesnost okolo 10-15%, IVF 40-60%
Ahojte, idem buduci tyzden na hyfosy.. Este teda predbieham, ale chcem sa spytat, tie imunologicke a hematologicke vysetrenia sa absolvujú pred IUI, IVF alebo az ked tieto nevyjdu?ďakujem a držím vam vsetkym palce
@petkasaurus ahoj. Ja sa tiez chystam na Hyfosy , potom na iui a dobre je mat vsetky vysetrenia predtym aby vedeli aku mas zrazanlivost krvi,alergie,ci nemas mutacie ... neviem co vsetko. A ci vobec sa sa iui moze podarit. Mne doktorka povedala ze po hyfosy je este dobre spravit postkoitalny test.
Ahojte baby poradte prosim 18.3 som si pichla ovitrelle a 20.3 som podstupila inseminaciu vcera to bolo presne 17dni od pichnutia ovitrelle a 15dni od samotneho zakroku a vysli mi pozitivne testy aj clearblue myslite ze to moze byt este zostatok s ovitirelle Dakujem za precitanie a nasledne odpovede
@26nika ahoj, po ovitrelle sa doporucuje testovat 14dpo, takze myslím, ze sa zadarilo.. Snad sa nemylim.. 🙂
@petkasaurus dakujem krasne stale som taka neista ako ze priznaky mam je mi zle mam taky tazky zaludok obcas mam krce v podbrusku a bolesti v krizoch tesne nad zadkom a o bolestiach bradaviek ani nevravim 🙈🙈😍
@26nika urcite si tehotna 👍🍀♥️
@007sindy007 jeeej dakujem no snad sa uz aj na nas nalepilo to male stastie po 5rokoch snazenia 😊😊😕
@26nika na inseminacii som bola prvy krat aj sa teda podarilo ale este nieje vyhrate ja som po 2 potratoch a teraz si picham injekcie na riedenie krvy a beriem progestenalle tak dufam ze v piatok uz bude ❤ vidno 🙂a tiez sme sa snazili 4 roky ale prirodzene to bohuzial nešlo tak nam museli pomôct🙂a presne som to malo ako ty najskôr len taky duch a postupne krasne 2 ciarky aj z krvy mi to hned potvrdili 🙂tak si myslim ze sa vam zadarilo tiez budem držat palce aby to dobre dopadlo🙂
@26nika vies, ten doktor to musi tak salamunsky napisat, aby bol kryty, kedze je to verejne..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@emv skus si povedat, ze budete skusat do vtedy a vtedy a ak to nevyjde tak ivf. lebo asi nikto ti neda na to presnu odpoved