ahojte,
s mužom sme v nemilej situácii - má azoospermiu a riešime to v GynFiv v BA. musím sa priznať, že výber bol trocha náhodný, na tej klinike som bola na jednom evente a povedali sme si, že skúsime tam aspoň spermiogram a konzultáciu (netušili sme, že nájdu takýto problém). vzhľadom na blbú diagnózu sa to už rozbehlo. ešte čakáme na pár vyšetrení, ale zrejme ho čaká MESA/TESE operácia (čakáme, či urológ povie, že to má zmysel, ale zatiaľ indikuje, že áno) a mňa stimuláciu a odber vajíčok.
Chcem sa opýtať, či ste toto absolvovali v BA a prípadne kde. Ja rozumiem, že GYNFIV má aj kopu zlých recenzií, hoci negatívne sa nájdu u každej kliniky... len neviem, ako je to pri MESA/TESE. Odborníkov na toto nie je v BA veľa, pokiaľ viem a neviem, či sa ich kvalita líši. tu to robí p. Mišanko, vraj je na to odborník a vykonáva to veľa rokov. Prešli ste si tým, prosím? alebo ste sa úplne vyhli klinikám v BA a šli na MESA/TESE napr. do Brna?
a záverom (nie je to najdôležitejšie, ale pri takých sumách to nie je ani úplne jedno), koľko vás tento proces vyšiel?
veľmi ďakujem a držím palce ak máte podobné problémy
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.