Opakované biochemické tehotenstva a morfológia 3%

beruska1108
15. apr 2021

Ahojte žienky. Už rok sa snažíme o druhé babo.. Začali sme chodiť do Iscare V Martine ja som mala všetky výsledky v poriadku len priatel slabšiu morfológiu 3%..par krát sa mi stalo ze som mala slabé čiarky na teste ružové viditeľné ale slabé a tým to aj skončilo. Netmavli až nakoniec boli testy biele a prišla ms.. Môže to byť tou morfológiu? Zvažujeme iui tam tie chybne spermie odstránia a dajú domna len tie dobré ci ako to funguje?

maggie86
15. apr 2021

@beruska1108 moze to byt kludne morfologiou, alebo tisicom inych veci. Dajte si spravit DNA fragmentaciu spermii, ta zvykne byt castym problemom a suvisi so zlou morfo. Skuste nasadit antioxidanty medzicasom. Co sa tyka IUI a IVF tak pri tom sa velmi zla morfo neda obist. Skor by som povedala, ze v tele dochadza k ovela lepsej prirodzenej selekcii zdravych spermii, ako v labaku.

yvessl
28. máj 2021

A mas vysetrenu aj hematologiu a reprodukcnu imunologiu?Aj tam moze byt problem ze zarodok odide.Ak mas tieto veci vporiadku tak potom este skus uzivat Inositol ,Serrapeptazu alebo Wobenzym,zdrava strava,vela vitaminovA este ak je moznost tak genetika embryi ale to robia len v ČR a z embryi pred ich zmrazenim a zostanu ti len geneticky zdrave embrya.Zo zamrazenych sa to uz neda.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre