Počas vyšetrení pred IVF sme mali takýto výsledok spermiogramu. Koncentrácia 4,7 x10 na 6
v ml, celkový pohyb 57%, progresívny pohyb 47%, podiel normálnych spermií 0%. Podarilo sa oplodniť 2 vajíčka, ale len jedno embryo sa správne vyvinulo. Vklad máme odložený z iných príčin, budeme mať KET. Len ma zaujíma ako sa mohli správne oplodniť vajíčka, ak má muž 0% normálnych spermií. Máte prosím niekto s podobnou diagnózou skúsenosť? Ďakujem.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Dolezite je aku ma tvj muz fragmentaciu DNA spermii, ci ma poskodenu aj DNA informaciu v tych morfologicky nespravnych spermiach. Moj muz ma rovnaku diagnozu, no pri prvom IVF mal velmi nizku fragmentaciu spermii = len male percento z tych morfologicky nespravnych malo aj poskodenu DNA. Vtedy nam IVF vyslo a mame 3,5 rocneho synceka. Pri druhom IVF uz mal fragmentaciu velmi vysoku = vysoke percento spermii s poskodenou DNA a vtedy nam IVF nevyslo. Na mrazenie nic neostalo. Pridaj sa ku nam do IVF skupinky, denne to tam "zije" a je tam vela skusenych dievcat ohladom tychto veci https://www.modrykonik.sk/group/2220/