Odporučte najlepšie centrum na Slovensku, poprípade v zahraničí

kakalake
21. nov 2019

Ahojte🙂 dievcata urcite to tu uz bolo ale chcem sa vas opytat ktore je najlepsie centrum na slovensku popripade v zahranici? Prosim🙂

e1i
21. nov 2019

@kakalake nam sa podarilo v reprofit brno,inde sme neboli tak neviem porovnať.

kakalake
autor
21. nov 2019

@e1i a ako sa tam k vam spravali? Nebola to uz taka pásovka? Ze vela ludi rychlo vybavit? Lebo viem ze tam chodi velke mnozstvo ludi

ella2211
21. nov 2019

@kakalake ja som Helios Martin, sú tam skvelí ľudia 😆

e1i
21. nov 2019

@kakalake nemala som ten pocit,vsetko vysvetlili na všetko odpovedali. Bavili sme sa ako rovny s rovnym. Chodi tam vela ludi ale zorganizovane to maju dobre. Ak som raz meskala kvoli zapche,bez problemov čakali,vzali ked som prisla. Vyslo nas to lacnejsie ako by vyslo na SK

joannita
21. nov 2019

@kakalake ja som vyskusala 4 centra, mam (bohuzial) bohate skusenosti a mozem ti poradit len jedno. Nechod urcite do Iscaru Bratislava.

klarka0002
22. nov 2019

@kakalake Odporúčam Ferticent v Bratislave. Zatiaľ maximálna spokojnosť. Skvelý ľudský prístup, všetko vysvetlia, poradia...

tmtm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
juliet86
23. nov 2019

reprofit brno tiez. dr frank.

tincek12
24. nov 2019

My sme začali chodiť do Heliosu v Martine. Zatiaľ môžem len odporučiť.

ikuska187
27. nov 2019

@kakalake Reprogenesis Brno, inde sme neboli, ani by som už inde nešla do budúcna, len menili cenník, tak sú aktuálne asi najdrahší.

lisa1015
13. júl 2023

Doktor Frank

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre