Odporúčajú nám IUI

nika1919
10. okt 2022

Ahojte chcem sa opýtať v Gin give nás odporučili na iui ja mám výsledky vsetke v poriadku manžel mal len zlú pohyblivosť spermií predpísali mi nejakú injekciu pred vyšetrením kedy a kde ste si ju pichli . Ďakujem

nique
10. okt 2022

Tak hlavne, ak mas otazky ohladom injekcie, treba sa pytat priamo v Gynfive. Nie na MK. Ty musis vediet kedy presne ti ju treba pichnut. A pichnu Ti juza 2EUR na ktorejkovelk pohotovosti. My sme boli obaja zdravi, dokonca sa mi poradilo otehotniet aj prirodzene, ale skoncilo to potratom. Potom dlho dlho nic. Tak sme si do Gynfivu. Odporucili nam IVF. Isli sme, podarilo sa na 1x. Dalsie dieta prislo same.

diaszoky
10. okt 2022

@nika1919 ja by som nesla spermiogram sa da zlepsit iui je minimalna sanca na uspech.. iui a ivf je hranie sa ludi na pana boha zamna tady cesta nevede😤

malalienka85
10. okt 2022

@diaszoky a čo ak to nie je len o spermiograme?

thereisabear
10. okt 2022

@nika1919 akú nejakú? Pred vyšetrením? Nie pred samotným iui?

diaszoky
10. okt 2022

@malalienka85 ak je ona ok nevidim dovod

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janulka2805
10. okt 2022

@nika1919 Ahoj, to ti mali povedať v centre kedy si ju máš pichnúť. Mne povedali presne ešte aj čas, deň pred IUI o 14:00 som si ju pichla.... Takže určite si tam zavolaj 🙂

diaszoky
10. okt 2022

@bilberryday citkev nie sle boh ano sorry ale premna je toto moc je to neprirodzene

nique
11. okt 2022

@diaszoky to je vec svedomia. Ja som veriaca a bola som na IVF. Bavila som sa aj s katolickym knazom o tom. Cirkev nema nic proti IVF samotnemu. Je to lekarsky ukon ako ktorykolvek iny. Vies ze napr. v stredoveku bola pitva hriech? Dnes je pitva uplne bezna. Cirkev ma problem s tym, co sa stane s nevyuzitymi embryami. Ak sa napr matke podari 10 embryii, ma z nich 2-3deti. A co zostatok?

diaszoky
11. okt 2022

@nique ved to ale celkovo nasilu tlacit nieco co nejde prirodzene no neviem neviem.. ked sa dieta samo nepyta na svet a vynutim siho ja to beriem tak.. to sko keby som vyvolavala duchov a volala metvych spet

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nique
11. okt 2022

@diaszoky nepochopis, ked neprelaces 6 rokov (6*12mesiacov), 72 sklamani, ked sa to zasa nepodarilo. Ja som vyskusala vsetko, ocisty, masaze, prirodne prostriedky, modlitby. Cesta do CAR je dlha. A aj tam je sanca na otehotnenie mala. Fyzicky narocne pichanie hormonov, rozhodene hormony a obrovske sklamanie, ked sa to nepodari. Nikto nikdy nezaruci, zena bude mat raz vlastne dieta. Ja som vdacna za tu cestu. Mam 2 zdrave deti. A vazim si ich ako absolutny zazrak. Mozno viac, ako rodicia, ktorym sa podari dieta hned. Ako pises...nevies nevies..

malalienka85
11. okt 2022

@nique jasné že nepochopí pokým nezažila, darmo rozprávať, tomu s rozumieme len my kt. sme tým prešli

diaszoky
11. okt 2022

@nique no ved o tom to je ci sa netrebalo s tym zmierit a nesilit nieco
Co mi nieje sudene. A mylitensa aj ja som snazilka ale na pana boha sa hrat nemienim

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diaszoky
11. okt 2022

@bilberryday nemat deti je choroba? Diagnoza na kt sa berie napr invalidny dochodok?

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diaszoky
11. okt 2022

@bilberryday neublizujem akceptujem diskutujem

rebecca999
18. okt 2022

@diaszoky ak máš takýto názor maj ale ani ty niesi boh aby si kázala ostatným. Väčšiu kravinu ako že neísť na IvF lebo boh mi deti neželá som ešte nepočula. Boh si určite praje aby sme všetci žili v šťastí a naplnení. Každý nech si robí čo chce. A Tebe sa čudujem že si vôbec na modrom koňovi lebo ak máš takýto nazor ze boh to všetko urobí tak ako je nám pridelené, tak sa spytuj boha čo je Tvoja cesta a nie žien čo tu bojujú každý mesiac o to čo pravom patrí každej žene. Byť matkou.

diaszoky
18. okt 2022

@rebecca999 nie ze si boh nezela aby som ja mala
Deti taku vetu som nenapisala. Ja som pisala ze hrat sa na pana boha a nasilu robit deti nemienim

diaszoky
18. okt 2022

@rebecca999 a prava dava boh nie ty 😜

rebecca999
18. okt 2022

@diaszoky rieš si svoje problémy a my si budeme zas tie Naše. A vďaka vede ze IUI a IVF nám dáva možnosti.

diaszoky
18. okt 2022

@rebecca999 ano veda dava hocico

michaelaj174
6. dec 2022

@diaszoky nedá sa každý spermiogram zlepšiť, výsledkom vyšetrenia môžu byť rôzne diagnózy a nie s každou sa dá pracovať ... a keď je žena v poriadku a muž má zhoršené výsledky, prečo by sa nemali snažiť tomu pomôcť aj inou cestou. Keď si veriaca, tak veríš, že boh je viac ako veda a nedal by ľudstvu takéto vedomosti, keby s nimi nemali pracovať a využívať ich v prospech šťastia iných ľudí. To potom by človek nemal ísť ani k doktorovi s chorobou, pokiaľ má takéto presvedčenie. To je taktiež veda a "hranie sa na boha". Tak mi káže logika. Na konci dňa je to aj tak o tom, či sa embryko udrží a či mamička ukončí šťastne tehotenstvo. Keď raz nie je súdené, nepomôže nič.

diaszoky
6. dec 2022

@michaelaj174 len s rozdielom ze ivf mozno nezoslal boh ale diabol.. inac chorobu a ,,robenie” dietata v labaku je porovnavat neporovnatelne

michaelaj174
7. dec 2022

@diaszoky nie chorobu, ale liečenie choroby a robene dieťaťa to je rozdiel. Zasa si to len prispôsobuješ, aby si sa držal svojho presvedčenia. Trošku silné slová, že zoslal diabol, držím palce s týmto prístupom. A vedomosti a vedu potom zoslal kto a z akého dôvodu? Všetko je len uhol pohľadu. Keď sa chceš v živote držať nejakej teórie a presvedčenia, tak ju aplikuje na všetko a nie len na to čo uznáš za vhodné.

diaszoky
7. dec 2022

@michaelaj174 Ano uhol pohadu zamna mat za taku cenu dieta nie

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre