Viete mi poradit ci po ET sa ma skor lezat ci mat pokoj? Mam obavy z toho lebo po ET som pozvana na party kde sa bude tancovat a neviem ci tanec nieje riziko...co si myslite?
@seliselka kolky den po ET ides na party? Lezanie a uplny pokoj nezvysuje sance na otehotnenie. Den dva po transfere si daj odpocinkovy rezim a potom funguj normalne. Na zurke to neprehanaj a relaxuj, divokym tancom by som sa vyhla. Mne nevysiel ani 1 transfer s PNkou a to som ich mala najmenej 10, uz to nepocitam. Vysiel mi posledny ked som isla hned do prace. Tehotenstvo fakt nevylezis. good luck!
Ja som po ET preležala cca. týždeň, lebo som mala hyperstimulačný syndróm a bolesti, potom aj mierne teploty. Stále ma však niekde ťahalo. Ďalší týždeň som bola v práci, aj na služobnej ceste. Nevyšlo nám to. Všetko treba s mierou, podľa toho ako sa cítiš. Nabudúce však plánujem ešte viac relaxovať.
podľa mňa je to tak,že akú robotu máš?já určite plánujem byť doma už mesiac pred IVF,lebo som zamestnaná vo fabrike na 3 smeny v stoji za pásom ☹
Jasne, ak o oslavu stojis, kludne chod. Uvolnis sa, nebudes nato tak mysliet.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som po et bola na pn, lebo som mala ohss, lezala som mesiac, nepodarilo sa, po ket som bola doma 2dni, potom v praci, nepodarilo sa, po druhom ket som ostala opat pn, tiez som bola na oslave 40tky, do polnoci, troska som aj tancovala, to bolo na 6den po ket!
Hlavne opatrne, nadmerna fyzicka aktivita po et sa neodporuca! Drzim palce 😉