Odobranie vajíčok

vivien391
18. aug 2015

ahojte vcera som b ola na odobrati vajicok, mala som ich 9, ale len 5 znich bolo zralych na oplodnenie 😉 dnes ked som volala, tak mi embriologicka povedala, ze z 5 vajicok ma 1 embrio a 4 vak´jicka mozna sa podari oplodnit neskor...mate niake skkusenosti?

lilitela
18. aug 2015

@vivien391 Ja len viem, ak sa nemylim, ze zivotnost vajicka je zhruba 36 hodin, takze nerozumiem uplne tomu, co ti povedali. Ak sa to neoplodnilo "hned", tak uz asi nie. Alebo ti zle vysvetlili, mozno sa nezacali delit, ale oplodnene su. V akom si centre?

vivien391
autor
18. aug 2015

no co mi povedala embriologicka to nepolo este ani 24 hodin a ze sa este mozu oplodnit! som v Iscare. len jedno jedno embrio z 5tich a tie ostatne ano su oplodnene...

hennka2
18. aug 2015

@vivien391 .. ahoj, a aky bol ten odber ? pod narkozou ? trvalo to dlho ? raz som mala narkozu, ked mi robili lapaku a bojim sa dalsi krat :(((

lilitela
18. aug 2015

@vivien391 No stale tomu nerozumiem, vsak uvidis zajtra, alebo kedy mas volat.

meggie393
18. aug 2015

@vivien391 ahoj mne sa podarilo oplodnit iba jedno embryjko..ziadny mrazacikovia.Ano tie zvysne 4 mozu byt uz oplodnene,ale nevyvijaju sa ,tak mozno cakaju ci sa zacnu delit bunkovo...ale moc tomu nerozumiem..bud sa chytia pocas prveho dna,alebo uz nie...nejake divne info ti dali nie?

vivien391
autor
19. aug 2015

@hennka2 ano robi sa to pod narkozou, ale je to slaba narkoza trva to asi 5 minut nemas sa coho bat...

vivien391
autor
19. aug 2015

@lilitela no ani ja az zajtra mam volat, tak som zvedava 😉

vivien391
autor
19. aug 2015

@meggie393 ahoj a vyslo to? ani ja tomu nerozumiem, zajtra hadam budem mudrejsia 😕

meggie393
19. aug 2015

@vivien391 ahoh,este neviem ja mam ist az v pondelok na krv ,ale nedavam tomu velku sancu,uvidime.Napis kolko ako si dopadla 🙂

vivien391
autor
19. aug 2015

@meggie393 tak drzim palce , nech to dobre dopadne 🙂 musis mysliet pozitivne 😉 preco nedavas tomu velku sancu? jasne napisem som aj ja zvedava 😕

meggie393
19. aug 2015

@vivien391 tak iba jedno embryjko,malo bunkove,mam chripku,celkom stresy teraz a pod.ale uvidime 🙂 ok napis ako si dopadla.ved dbeska by si mala vediet uz co a ako nie?🙂

vivien391
autor
19. aug 2015

@meggie393 drzim palce aby ti to vyslo, volala som vcera, to bolo prvy den po odbere a kazali mi zavolat az vo stvrtok, takze az zajtra 😎

meggie393
19. aug 2015

@vivien391 zvlastne,lebo ja som volala na druhy den a vedeli mi hned povedat kolko sa ujalo atd...tak silno ti aj ja drzim palceky,mozno naozaj cakaju kolko sa ich ujme za dva dni.napis potom a dakujem ;) snad....

hennka2
19. aug 2015

@vivien391 .. dakujem za povzbudenie a dievcata, silno Vam drzim palce ...

vivien391
autor
20. aug 2015

@meggie393 no dnes som bola na ET mala som len to jedno embryjko , tak teraz uz len cakanie...beres aj niake vitaminy alobo co by ste mi odporucili? dakujem 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre