Ahojte, tie ktoré ste absolvovali IUi - aký bol váš prvý, respektíve druhý deň? Oddychovali ste? Čo ste robili, nerobili? 🙂
@emalka ja som už doma, do práce teraz nechodím. Dnes asi len preležim, zajtra ale už bežné domáce práce 🙂 nie je asi nutné prehnane oddychovať
Uprimne? Nam sa podarilo IUI na treti pokus. Uz som bola zmierena tym, ze to je len taky chaby pokus. Po zakroku som isla do prace a normalne som "žila". Dokonca deň pred odberom krvi sme mali vianočný večierok, ktorý som organizovala - dosť veľke stresy okolo toho, tam som vypila par poharov vina, domov som išla v noci v peknej nalade. Rano som isla na odber krvi a ked som volala po vysledok, skoro som odpadla 😅 Uprimne som neverila, ze sa to podari a vidis...vyslo to...
@dadis tak tak 🙂 presne - normálne “žiť” tak ako aj predtým …
ja som v deň zákroku celý deň preležala, pretože som mala veľmi bolestivý zákrok a ešte tri hodiny po ňom na mňa prišli bolesti brucha.. na druhý deň som fungovala normálne.. nám, žiaľ, IUI nevyšlo
@7lenka11 bolestivý? Och … ja som necítila úplne nič bolestivé 🤷♀️ Som úplne Ok, ale tiež oddychujem
Ano, mna to velmi bolelo. Nechapem preco, mozno zakrok robili este pred ovulaciou, ked nebol krcok az tak uvolneny..
@7lenka11 sranda … ja som žiadnu bolesť necítila, cítila som, že tam čosi robí, keď zavádzala Dr spermie tak som cítila, ze ide hlboko kdesi ale nič viac 🤷♀️ Povedala len, že krásne to ide do krčka tak možno ten váš nebol dostatočne otvorený alebo kto vie prečo to bolelo
Ja som v deň iui sťahovala z bytu veci do domu (cely byt ) plus upratovanie , aj keď som mala bolesti nezostávalo mi nič iné 😄keďže to nemal kto urobiť za mna .
Ked sa to má uchytiť , uchytí sa .. nám nevyšlo iui , to sme boli na dvoch
@rsimoneees tiež si myslím, že keď to ma vyjsť tak vyjde než ohľadu nato, či človek oddýchne alebo nie
Ja som v podstate po IUI fungovala normálne 😉 Snažila som sa nestresovat dáko moc, ale inak bežné veci som robila 😊 IUI nám vyšlo na prvýkrát. 🥰
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
v den IUI som mala volno, lezala som hlavne. Na druhy den som bud robila z domu alebo som si zobrala volno, hlavne pre psychicku pohodu, fyzicky to nieje nutne.