Odber vajíčok - OPU

12. nov 2021

Ahojte , prosím Vás veľmi intenzívne zvazujeme ivf v Brne , čaká má prvá konzultácia . Chcem sa vás spýtať , keďže mám strašný strach z anestézy , bojím sa že sa neprebudim 😏lebo moja babka vždy po anestéze ma problém a raz ju ledva prebrali z nej . Viem že to trvá pár minút OPU , ale mám veľký strach . Neda sa tá to nejako obísť ? Že by umŕtvili len dole nejako ?

thereisabear
12. nov 2021

Bez anestézy niekde spravia keď odoberajú 1-2 vajíčka, ale teda bezbolestne to určite nebude.

autor
12. nov 2021

@thereisabear viem že to boli to jasne 😏😞 bez uspatia
len či nie je nejaká možnosť umrtvenie z dola

jaja8_9
12. nov 2021

Nie umrtvenie zdola bohužiaľ nejde 😀... Anestéza je ozaj krátka trvá to tak 10-15min, dychas si len na maske a spíš. Ja by som určite šla do anestezy ako zaživa, ja by som strach z bolesti zase neprekonala. Ale naozaj toto nie je nič hrozné 🙂 v auguste som to absolvovala a večer som ani nevedela ze som bola uspana

thereisabear
12. nov 2021

Ja by som sa viac bála "naživo". Mne je po anestéze práveže vždy veľmi dobre 😆

katka_1102
12. nov 2021

Ahoj. Aj ja som sa veľmi bála, ale ozaj to nič nie je. Pichli mi do žili látku, začala som cítiť brnenie v tvári a spala som. Potom na izbe som sa zobudila, keď na mňa prehovorila sestrička. Naozaj sa toho neboj 🙂Asi 20 min všetko dokopy. Ale človek má rešpekt aj strach, chápem to 🙂

autor
13. nov 2021

@jaja8_9
@thereisabear
@katka_1102 jaaj baby veľmi sa bojím 🥺😔neviem ako sa psychicky na to pripraviť 😄

autor
13. nov 2021

@jaja8_9 ja som zas ten typ že bolesť pretrpieť 😄zatnem sa a drzim , to mám tal od malička že som ani nepiplaaa a držala . Keď som si ponornym mixerom prsty skoro odrezala tak lekári ked šili prsty si mysleli že som odpadla 😃lebo som bol ticho , a najhoršia bola bolesti tej hrubej ihli do kostí prstov 🤮

lulu9592
26. nov 2021

Tiež som mala prvý krát anestézu práve keď mi odoberali vajíčka … tiež som mala taký istý strach ako ty … no nakoniec to nič nebolo 🙂 napichli mi kanilu… na sále mi do žili dali 2striekacky anestezi neviem ako a spala som … zobudila som sa normálne poležala na izbe dve hodinkya šla domov a nakoniec som si povedala že to nič nebolo že zbytočne som sa obávala 🙂 všetko dopadlo v poriadku
Musíš prekonať strach !

lulu9592
26. nov 2021

Tiež som mala prvý krát anestézu práve keď mi odoberali vajíčka … tiež som mala taký istý strach ako ty … no nakoniec to nič nebolo 🙂 napichli mi kanilu… na sále mi do žili dali 2striekacky anestezi neviem ako a spala som … zobudila som sa normálne poležala na izbe dve hodinkya šla domov a nakoniec som si povedala že to nič nebolo že zbytočne som sa obávala 🙂 všetko dopadlo v poriadku
Musíš prekonať strach !

mulm
27. jún 2022

@jaja8_9 ahoj a pichali nieco povec mi nieco o tej narkoze ako sa to podava

mirkabbb
21. feb 2024

Ahoj prosim ta ako si dopadla s tou narkozou ja sa velmi bojim

autor
22. feb 2024

@mirkabbb ahoj , ja som nebola nakoniec na ivf , nám sa podarí prirodzene asi 3 mesiace nato 🙂 takže neviem lebo aj cisársky som mala spinal a nie celkovú

sofia1979
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre