Idem na odber vajicok,vcera mi pichli pregnyl...aky je dalsi postup a co ma caka,najde sa niekto kto mi napise par riadkov a povzbudi ma?dakujeeem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, dnes si len oddychuj, bud v klude. Zajtra pojdes rano do centra. Urobia ti sono, zoberu ti krv. Krv vezmu aj tvojmu manzelovi.Potom ta zavolaju, prezlecies sa sexy kosielky, daju ti ruzovu tabletku na ukludnenie. Potom pojdes na sál, samozrejme pod narkozu a potom sa zobudis. Zatial tvoj muz okolo 10. odovzda spermie. Ked sa preberieš, odmeraju ti tlak, pride za tebou embryologicka, povie ti kolko oocytov ti odobrali a dohodnete sa aky pocet date oplodnit. Daju ti recept na utrogestan alebo nieco podobne a ides domov. Este ti daju rozpis, kedy budes volat embryologicke a ona ti vzdy povie ako sa tvoje embryjká vyvíjajú. Ak to pojde dobre, tak sa dohodnete na dni, kedy bude transfer. Potom uz len 14.dní cakáš na kontrolne sono a krv, aby ti potvrdili tehu. Prajem Ti vela vela uspechov a drzím palce.