Prihlásila som sa na darcovstvo vajíčok. Pichám si injekcie a počas toho sa nám roztrhol prezervatív. V klinike mi nezdvíhajú, v lekárni mi povedali, že ako nie je povolená antikoncepcia tak ani tabletka PO nie je povolená pri darovaní vajíčka. Opýtam sa v klinike ale kým sa s nimi spojím - je väčšia šanca na tehotenstvo než "zvyčajne"? A či v prípade tehotenstva platím ja im niečo kvôli tomu, že som otehotnela počas stimulácie a teda náklady na tie injekcie alebo tak?
10dc
Ovulaciu mavas kedy? Kedy mas sono u lekara? Spermie urcite 2-3 dni vydrzia, ale oni zas ovulku monitoruju, to neznamena, ze 1 vajicko si nemoze postavit hlavu a skocit skor... na tie odobrane to vplyv mat nebude, ale to, ze tebe to moze hodit dvoj-troj-stvorcata ked nejake pozabudaju zobrat alebo skocia skor by mi riadne vrtalo v hlave... ja by som im to asi radsej ani nehovorila 🙄 Odoberu svoje a ci ty ostanes na konci tehotna uz asi aj tak neovplyvnis, uz sa stalo...
Klinika ma predsa hotline, volaj opakovane, mozu ta dalej navigovat jedine oni.
Tak hypoteticky je väčšia šanca na viacpočetné tehotenstvo...
Ak si nemala ovulaciu tak zatial ziadna panika. Na dalsej kontrole sa spytaj co s tym.
A ako to vyzerá s vajickami?? Keby plánujú odber? Lebo ak má byť odber o pár dní a tebe napríklad teraz niekedy pichnu hcg injekciu na uvoľnenie vajíčok, môže sa stať že spermie prežijú a ty môžeš mať viacpocetne tehotenstvo
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ktory den cyklu teraz si?