Dobrý deň,
30.06.2020 som bola na odbere vajíčok. Dostala som hyperstimulačný syndróm. Vybrali zo mňa 14ks vajíčok.
Kedy mi to prosím prejde a čo mám preto spraviť, aby som to už nemala?
Pijem denne 4l vody, jem bielkoviny, ovocie a zeleninu...
Lenže dnes som už 6ty deň po zákroku a brucho mám nafúknuté ako keby som bola tehotná....
Kto si tým prešiel a kto by mi vedel dať nejaké rady a typy?
Ďakujem pekne.
Ďakujem veľmi pekne. Snáď to prejde pri menšturácií ako som niekde čítala. Prosím ťa a teraz si ako na tom? Už máš bábo alebo ?
Mne vklad samozrejme zrušili, že až o dva mesiace, kým sa dám dokopy.
@deina12 8 je super ! 5dnove? kvalita? ktora trieda ktore centrum? rozumiem tvojmu sklamaniu. ja.som bola na odbere 4. jula pred rokom
ohss potvrdene stredne tazke 8. jula. a vklad sme mali 30.9. vytvorene jedno jedine embryo! a orave mi povedal ortoped ze mame to nase embryo balit dva mesiace na siroko. som si ista ze aj vy budete mat takuto cestu. telo sa po kramoch vystrabi neboj
Ja som mala cez 20 vajíčok, brucho ako v 5 mesiaci, váha tiež. Preventívne mi naordinovali solumedrol a fraxiparin, plus veľa vody a bielkoviny. Prešlo to, ale viem, že na Ivf by som už išla len tam, kde ma takto nenastimulujú. Po menštruácii to prešlo a na vklad som išla až o 2 mesiace, keď som sa cítila lepšie.
Pane Bože, dúfam, že aj ja tak dopadnem ...držím palce...
@deina12 nie je to sranda ja som mala OHSS 4.stupna a skoro som zomrela.Vybrali mi 38 vajicok a skoro ma zabili.Ak je ti zle a mas bolesti urcite chod k lekarovi.Ja som bola 3 tyzdne v nemocnici a museli mi robit punkciu.Vybrali 8 litrov vody.Prezila som peklo na zemi.Vklad urcite nerob stav to zhorsuje.Solumedrol tak ako pisali dievcata.No nakoniec po 15 rokoch mam krasn dievcatko.to sa vsak podarilo az na 10 pokus😃.Drzim palce
Dievčatá dnes som absolvovala vklad ... čo robit a čo nerobit, aby to vyšlo?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som skončila v nemocnici. Kontrolovať príjem a výdaj tekutín či správne pracujú obličky. Brucho som mala ako v piatom mesiaci. Zväčšené vaječníky. Nič nespravíš, musí to prejsť samé. Pichali mi injekcie ale aké neviem.