Ahojte 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Neviem či sa niekto pripojí ale je tu už toho toľko, že som sa rozhodla skúsiť hodiť túto tému pre tie, ktoré sa v tomto období chystajú na zázrak v podobe iVF, ICSI alebo IUI..lebo ja sa cyhstám a konečne začínam so stimulkou a to zajtra teda 06.11.2009 a začínam papať prvé liečky, teda Proveru a týždeň na to teda 13.11. začínam pichať DIPEHERELINE 😀 😀 😀 😀 😀 😀 všetky, ktoré máte chuť a veríte, že nádej umiera posledná pripojte sa a spolu to nejako zvládneme..spoločnými radami, povzbudením a hlavne vierou, že raz sa to PODARIŤ MUSÍ 😀 😀 😀
do akeho centra chodite kocky?
Ahoj..tak vitaj..som rada, že sa nietko našiel..je tu toho toľko, že ja už netsíham sledovať 🙄 a ako si natom, žiadosť vypísaná alebo ešte len čakáte?
ja chodim do gyncare v ke
ja uz mam schvalene,uz mam aj inj.doma len mi stitna zabranila tak sa mi vsetko skomplikovalo ale teraz verim ze uz stitna bude ok a pojdem na ivf....
Ixi..ja chodím do Heliosu v MT a ty?
Lusinkja..ach tak..ja už mám tiež lieky a všetko doma, sa strašne teším ale aj bojím ako to ide dopadnúť 😖
aj ja sa bojim...ale ked musime ist na to nieje ina moznost tak nemame na vyber
lusinkaj mas ip ja chodim do splnu v ke
ixi ok...
ciselko co to tam mas za sirupcek v albumiku a naco je to dobre? macu sme zacali aj my teda polovicka profertil nic 😒
idem pozerat ordinaciu cez reklamu sa vratim 😉
Ixi..ten sirupček je Androzin...užíva ho manžel už asi 2 mesiac aj s Macou, uvidíme či nám niečo zabral a TRial Wash tetse..nám Profertil vôbec nezabral tak skúšame toto..a vy užívate Profertil?
Lusinkaj..strašch ma ženie vpred lebo je to strach taký krásny strach 😀
presne cisielko tak ako pises... 🙂
tak baby ja koncim...idem si lahnut...zajtra pridem...pá
Lusinkaj...dobrú noc a teším sa na naše psoločné pokecy..ja si idem spraviť papu ale ešte kuknem bo som sama domka, mužík je mimo tak kuknem 😀
moj bere profertil a macu
Môj bral Profertil okolo 4 mesiacov a bolo to etš horšie ko ho nebral, tak hádam teraz to bude lepšie..a v máte aký problém?
Dobré ráno prajem 😀 😀 😀 😀 😀
Dnes konečne piatoček a ja dnes začínam s Proverou..jupí 😀 😀 😀 😀 dúfam, že nás tu bude viac čo sa tešia na zázrak 😀 😀 😀
ciselko u nas je poroblem spermiogram len 4 % mam ok aj to su pomale 😒 a blahozelam k provere 🙂
dobré ránko, zdravím cisielko 😉
tak ja sa pridám tiež, ja začínam s proverou 10.11.
ixi môj muž má morfologiu 0,5%, "rýchlosť" 20% , profeltil vôbec nezabral, ešte to bolo horšie, tak už to neriešime...
Ixi..no tak to ste ale na tom lepšie ko my..my máme 1% , prečítala som si v albumíku čím všetkým si si prešla..ak som správne úpochopilateraz si po IVF a znova neúspešnom?
no ja som po ivf a 3 ketoch neuspesnych 😒
ale stale nas stastie obcgadza...katti ty kam chodis do car?
ixi do heliosu v martine
Kati..ja, že si sa niekde zabudla 😀 dnes neskôr ako ja, to čo je, to ty nezvykneš 😀 😀 😀 😀
IXI my chodíme s Katkou obe do Helisou..ke tam suprovo..a čo teda teraz..opvedali tio pečo sa vám nedarí?
nie nikto mi nic nepovedal.... ☹
tomu nerozumiem..a ty si sa ich nepýtala? nerobili ti nejaké etsty aby zistili kde je hyba?
pytala a nikto mi nic nerobil...skoda reci...
cisielko bola som na stavbe, elektrikár, okenár a ešte cestou do práce mi volala daňováčka, tak to si mala počuť ten rozhovor...skoro sme si navzájom povedali čo si jedna o druhej myslíme....ma napadlo, že ak sa budem takto nervovať, tak ma šibne....
Kati..klud, toto čo je..ty mis tále hovoríš, že nôžky v teple tak ja ti hovorím, žiadny stres..idem akurát dať do pusy prvú Prover a tak ženy moje začínam so stimulkou už oficoš 😀 😀 😀 😀
Ixi..ty si spomínala, že chodíš do car v BA? čo tak zmeniť centrum?
cisielko už som volala s právnikom, takže už som kľudná, veď ja jej dám, sa tatko správať, ale nečudujem sa jej horí jej za pätami tak nie jak s konope....
tak gratulujeeeeem tak pekne spapkať a začať veľa piť 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj,tak ja sa mozem pripojit ja bud november alebo december idem na ivf.... 😵