Nízky AMH

kvietocek546546
6. sep 2024

Ahojte. Dnes sme sa dozvedeli vysledky testov. Moje AMH je 0.26 co je zevraj strasne malo na 34 rokov a hned doktor odporuca IVF . Ostatne hodnoty su vraj dobre , aj vitamin D3 . Chcem dieta, tuzim po nom no neviem ci zvladnem tu liecbu nakolko ked som uzivala Utrogestan co je vraj najmensi hormon strasne veci to skmnou robila . Uzivam len femibion na podporu a neviem co by ste este odporucili? Dakujem

katesocka
6. sep 2024

@kvietocek546546 ja som mala síce vyššie amh, tuším 0,8 keď som mala 29 rokov. Berieš nejaké vitamíny/doplnky? Viem že to nemusí pomôcť, počet vajíčok ti nezvýši nič, ale mohlo by to pomôcť s ich kvalitou. Brala som macu, kotvicnik, vitamín D a E.

anjelicek26
6. sep 2024

Pri takom nizkom AMH by som nespekulovala a sla rovno na to IVF ako odporuca lekar... to je velmi zle na ten vek... ja som v 39 rokoch mala 1,63 a uz to nebolo boh vie co... na co chces cakat? Kym nebude ani po stimulacii ziadne kvalitne vajicko a budete musiet ist do darcovskych? Prepac za uprimnost, ale ak chcete jedno dve deticky, tak teraz... liecbu zvladnes, my zeny sme silnejsie ako si myslime, ked ide o deti...

nikadominikanika
7. sep 2024

@kvietocek546546 ja mam 30 a amh 1,3 a išla som na ivf .. 3-4 roky sme sa snažili neúspešne

zojanka
7. sep 2024

@kvietocek546546 Pri takom amh by som nevahala s ivf pokial chcete dieta. Ano, nebude to prijemne, budu to stresy, aj zle ti mozno bude ale stoji to zato. Nieje to nic co by si nezvladla.

bejbs123
7. sep 2024

Urcite su zeny,ktorym sa podarilo otehotniet aj s nizkym amh,ale si ochotna cakat na zazrak?co ak zaurak nepride a uz bude neskoro. Ano ivf je narocne,kompletne ma to zmenilo,ale stalo to za to? Rozhodne ano

ameli221
8. sep 2024

Ahoj, určite chod do IVF čím skôr, nespekuluj, čím skôr, tým lepšie.
A čo sa hormonov a stimulácie týka, vôbec sa neboj. Ja som tiež mala obavy, no pichanie injekcii na mna neposobilo nijako zle, mala som práveže skôr výbornú náladu, energiu... budeš mať zvýšené tie hormóny, ktoré sú pri ovulacii a vtedy sa predsa cítime výborne 🙂 Mňa len trošku na konci bolelo podbruško, kvôli množstvu vajíčok, ale ja mám vysoké amh, pri nižšom to nehrozí. Skôr som horšie znášala to čakanie po vklade, kedy sa berie progesteron, ten a napätie z výsledku mi negatívne pôsobili na náladu. Čiže nič sa neboj, píše sa veľa hlúposti, vôbec to nie je nič hrozné 🙂 Držím palce

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre