Nízke hCG po KET

peronela
20. dec 2021

Ahojte. Prosím má niekto skúsenosti s nízkym stúpaním HCG, že ako to dopadlo? HCG v 13. DPT 94 a v 18. DPT 256. Je tu niekto komu to dopadlo aj dobre?

e1i
20. dec 2021

@peronela u mna bolo nizke hcg na 14 deň 120,6, na 17 vyse 300 a bolo to mmt

peronela
autor
20. dec 2021

@e1i :( a kde si ho mala? A čo s tým robili?

e1i
20. dec 2021

@peronela v pravom vajcovode, laparoskopicky ho vybrali ale ja som aj spinila a krvacala slabo predtym a miesto srdiečka povedali ze je mimo.

peronela
autor
20. dec 2021

@e1i takže to našli až po nejakých 4-5 týždňoch po KET? A vajcovod zachránili? A mala si aj nejeke bolesti v tej strane?

e1i
20. dec 2021

@peronela hej asi tak, nie, vajcovod vzali. Bolesti az rano pred kontrolou, poobede som uz lezala na stole. Ale krvacanie bolo viac ako len spinenie 2 dni predtym ale zas nie tak silne aby to bol missed ako si iny dr myslel. V den op hcg takmer 10 000

peronela
autor
21. dec 2021

@e1i jooj, som teda zvedavá kde mi ho teda vo štvrtok nájdu ak nájdu... :/

e1i
21. dec 2021

@peronela nemusí to hned znamenat mmt. Uz som mala s nižším hcg aj biochemické a missed. Ze vak bol v maternici ale prazdny. Bohužiaľ malokedy to mava priebeh ze je vsetko ok pri nizkych hodnotach ale aj zazraky sa deju. Ak nekrvacas, nespinis tak moze byt všetko ok. Definitivu ti vsak povie len vyšetrenie

peronela
autor
21. dec 2021

@e1i Veď áno, uvidím čo budú vidieť vo štvrtok...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre