Nízka sliznica a vklad

saskia222
8. dec 2023

Ahojte, po dlhej dobe sem idem s otazkou na zienky, ktore uz postupili Kety. My mame za sebou uz 3 neuspesne, momentalne mame uz iba 1 posledne embryo. od septembra chodim na kontroly , snazime sa o posledny ket ale stale to zlyha na nizkej sliznici, ktora nie a nie dorast. momentalne mam ist este na kontrolu na 16.dc s tym ze ak bude 6 mm chcu vkladat.
mne to ale pride nizke. pri jedinom kete kedy sa … aspon trocha uhniezdilo som mala 7.5 mm. skoncilo to biochemickym.
event poradit este nieco na rast sliznice? ja uz neviem preco nevie narast :(
dakujem za odpovede!

dadka1997
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sonkam
8. dec 2023

Len nie pri plánovanom vklade alchemilku a žiadne bylinky. Nedávajú ti estrogén ? Či aj na ňom je nízka sliznica? Nasad si Ecko teraz vysoké dávky kľudne aj 2000 denne a skús šťavu z repy a granátového jablka . Ta sliznica by mala byť aspoň 7mm aby mohol byť vklad. Prípadne ak nemáš lieky na riedenie krvi tak vínko červené

martaatram
8. dec 2023

Ja som sla vzdy s ukážkovom sliznicou 12-13 mm 10 vkladov nic … teraz ledva leeedva 8mm a momentalne 34 tt🙏🏻🍀neviem ci nahoda .. a pamatam si ako som stresovala ze to urcite nevynde

saskia222
autor
8. dec 2023

@sonkam skusali uz na mne bemfolu, estrofem a najnovsie lanzetto. dakujem za tipy, vyskusam. beriem aj matersku kasicku dlhodobo a nic.

bejbs123
8. dec 2023

@saskia222 ja by som pri takej nizkej sliznici do vkladu nesla

martaatram
9. dec 2023

@saskia222 a mne presne to lenzeto ju znížilo ale paradox🤷‍♀️

cali2016
10. dec 2023

@saskia222 melatonin.je to antioxidant a zahraničné štúdie ukazujú, že zvyšujú výšku sliznice.Ja som ho brala pred vkladom a v natur cykle sa mi to podarilo.Uspesny 2.vklad.

zorkahorka
20. dec 2023

Ja som mala 6 alebo 7. Kazda car ma iny limit. V cr mi povedali, ze je to ok. Aj pri kontrole po 2 tyzdnich som mala nizku sluznicu, dr na slovensku uz pomaly nadomnou lamal palicu, ale krv bola pozitivna. Krpec ma 3 roky 😉

saskia222
autor
3. jan 2024

@cali2016 ako sa berie prosim? 🙂

janie7
13. júl 2024

Ahojte dievčence, som v príprave na KET, beriem klasicky Estrofem 3x2. Vždy som mala sliznicu okolo 9 mm na 13. deň cyklu, teraz iba 6mm 😕 Šok strašný pre mňa, posledné dni pijem cvikľovú šťavu a dávam si včeliu materskú kašičku ako aj minulé prípravy, no nieako tentokrát nezabralo. Čo by ste prosím ešte odporúčili?

rebecca999
23. júl 2024

@cali2016 ahojky prosím melatonin koľko? V akej forme? A kedy si brala?🙏🏻

saskia222
autor
2. okt 2024

@janie7 ja som tiez brala matersku kasicku a nic 🤷‍♀️
teraz skusam b vitamin, to mi radili na reprodukcnej imunologii.

janie7
2. okt 2024

@saskia222 Ahojky, mne Dr. zvýšil dávkovanie Estrofemu, ale aj on aj mój gynekológ hovoril, že to mohlo byť tým teplom, vklad som podstupovala so sliznicou 10,5 mm a kooonečne po 10tich rokoch trápenia sa to podarilo🙏🏻🍀❤️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre