Neustály stres po ET

9. máj 2022

Ahojte, cez víkend som podstúpila embryotransfer a odvtedy som ako na ihlách. Samozrejme, prirodzený stres, či to dobre dopadne (snažíme sa už tri roky), či sa embryo ujme, do toho práca, rodina, povinnosti, muž odchádza na dlhú služobku atď. Môže stres ublížiť pri uhniezdňovaní? Ako sa trochu uvoľniť?

princess59
9. máj 2022

Ak sa to má podariť tak sa podarí a ani stres tomu nezabráni, a z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať že ten stres, očakávanie a nádeje opadli až pri poslednom transfere kedy som už išla iba zo zotrvačnosti a už som bola zmierená s tým že z toho nič nebude. Do takéhoto psychického nastavenia sa dostaneš iba časom kedy ti to už začne byť celé jedno.... ( U mňa to bolo pri 3ivf a 8 transfere)

autor
9. máj 2022

ďakujem.. ja som práveže celkom racionálny človek, veci moc neprežívam, ale ako keby naschvál sa nám všetko nakopilo v jednom období.... IVF, veľa roboty, odchod muža do zahraničia na pár týždňov, vybavovačky, ostávam sama na domácnosť a dom.. a k tomu nervozita z toho, či to v CAR vyšlo a či bude všetko v poriadku.. už ráno som sa zabudila so stresom

princess59
9. máj 2022

Neboj to prejde, a možno je aj dobre že je to všetko takto na kope lebo nebudeš mať čas sa moc sledovať a ubehne ti aj to čakanie na výsledok rýchlejšie ☺️ držím palce

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre