Ahojte vedeli by ste mi poradiť čo môže byt príčinou neúspešného KET? Bolo to biochemické, radosť z pozitívnych testov a nakoniec nič. Idem hneď na druhý pokus ale chcem vedieť či by ste išli na nejaké vyšetrenia pred tým alebo možno druhý vyjde ?
Príčiny môžu byť rôzne to ti ani dr nepovie
To ti nik nepovie,ani pri normalne cykle zena nemusi otehotniet
Na príčinu sa väčšinou nepríde a stáva sa to omnoho častejšie ako sa zdá. Ak sa to stane raz, 2x netreba to riešiť. Ja som po ivf mala v októbri biochemické a ďalší cyklus v novembri som otehotnela 🙂 žiadne vyšetrenia neboli potrebné
Mali ste spravené pred IVF vyšetrenia? Iba tam sa dá hľadať príčina. Ak ste mali všetko v poriadku, odpoveď sa hľadš len veľmi ťažko.
Ahoj, tiež som mala teraz v decembri nevydarený KET. Samozrejme mi napadlo všeličo, že či som niečo nespôsobila ja...no asi nemá zmysel si to vyčítať a pravdepodobne za to nemôžem. A pýtala som sa doktora v CAR, že či s mi nespraví pred druhým vkladom ešte vyšetrenia a povedal, že nie je aké...ale v pondelok s ním mám konzultácie, tak budem možno múdrejšia...toto som sa ho spýtala len medzi dverami...už máš aj termín ďalšieho vkladu?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.