Ahojte dievcata, Prosim vas, za ako dlho po vysadeni liekov estrofenu a utrgestanu, po negativnom teste z krvi vam nabehol menzes? Pytala som sa lekara on mi povedal, ze nie je rozdiel v tom ci ist hned dalsi mesiac ci davat prestavku, tak sa neviem teraz velmi rozhodnut. Asi by som chcela ist aj hned, ale samozrejem mam strach ci to vyjde, nase posledna moznost ist na vklad. Viac ej embrijok uz nemame na dalsi odber uz neplanujem ist. Dakujem za rady
ked to je posledny pokus, tak ja by som si dala prestavku, ale len koli psychike, aby som sa naladila.
@tusticka26 Moze trvat aj 5 dni kym dostanes menzes.
A doktor aj vravi ze preco to nevyslo? Chce skusit nieco ine, alebo len zase to iste?
Ja by som urobila ako je mne milsie. Ak chces ist hned, lebo to tak citis, tak chod.
Ja osobne by som dala pauzu. Mám za sebou 4x ket. Z mojej skúsenosti mi vyšli dva kety po dlhšej pauze, prvý ket som mala čo najskôr po ivf- nevyšiel, hneď falši cyklus som chcela znova ket- nevyšiel. Vtedy mi zostal posledný pokus, dala som si rok pauzu, očistená od všetkých hormónov a liekov a vyšiel. Mám takmer 3 ročného syna. Ďalšie ivf som mala v januári 2021, ale prvý ket až v októbri 2021 a vyšiel zatiaľ klop klop klop som v 9tt
@tusticka26 skôr sa treba zamyslieť nad príčinami neúspechu než nad ďalším KET
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.