Ahojte, chcem sa apýtať 3x sme mali ket. Vyššiel iba raz a aj to som 4dni po potvrdení tehotenstva s krvi začala krvácať.
Chcem sa spýtať či vám pri ket brali aj krv? A po toľkých pokusoch či vás poslali aj na nejaké vyšetrenia? Ďakujem
Ahoj, na vyšetrenia ma poslala až moja gynekologička keď som k nej prišla na kontrolu po neúspešnom KET. V car by len najradsej dookola vkladali...popýtaj sa teda ty sama svojej doktorky, mala by ti vypísať výmenné lístky na repro. Imunologiu, a hematologiu, aj na endokrinologiu ak si ešte nebola... držím palce 👍🍀
@gejb tieto vysetrenie plus este aj diagetologicku mame ale to su teda vsetko vysledky z 2019 kedy sme boli na ET ktore nam uspesne vyslo
@ninka99865 tiez sme pri prvom ivf boli po hocijakych lekaroch a dokonca na reproimunologiu nas poslal doktor z CAR len odvtedy nas uz nikam neposlali..nakolko vtedy ET vyslo a az po 4 rokoch sme sa rozhodli ist na KET a tie uz nevychadzaju
A vtedy vám vyšlo všetko ok? Tak len zopakuj vyšetrenia, telo sa meni a môže byt problém niekde kde nebol pred tým
@ninka99865 vtedy bolo všetko ok, okrem hematológie ale nato pri každom KET či ET nasadili fraxiparin
Treba si to obehat znova tie výsledky už po roku nie sú aktuálne .
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak na vyšetrenia treba ísť pred ivf, aby sa vylúčilo čo by mohlo byt dôvodom neuspechu.. my sme prišli do car so stosom papierov s komplet vyšetreniami a dr nás pochválil, že takto by to malo vyzerat