Neúspešne snažilkujeme 3 roky a chcem ísť k MUDr. Hermanovi

silvina10
26. apr 2013

ahojte snažilky, chcela by som sa Vás opýtať na jednu vec. Tri roky sa snažíme o bábätko a už sme z toho zúfalí. Chcela by som sa však s manželom objednať k p. dr. Hermanovi, ale neviem ako postupovať. Treba predtým podstúpiť nejaké vyšetrenia, alebo rovno tam zavolať a objednať sa? a objednajú ma aj keď tam idem prvýkrát? Vopred Vám ďakujem za odpovede 🙂

anerik
26. apr 2013

Najdi si na googli GYNCARE KOSICE Mudr.Herman.Rovno mu zavolaj,objednaj sa a chod tam hned aj s manzelom.Vysetrenia si urobi on sam tak isto aj manzelov spermiogram.

karin415
28. apr 2013

@silvina10 urcite mu zavolaj cislo najdes na stranke ako ti pisala anerik, on ti povie ze mu mas volat v prvy den ked dostanes menzes az potom ta objedna na prve vysetrenie, na druhe uz musis s manzelom, vtedy mu urobia spermiogram a potom ti uz povie herman co a ako .... drzim palce 🙂

kvietok173
28. apr 2013

Moj brat so švagrinou dlhe roky nemohli mať deti, chodili kade tade, až sa objednali k dr. Hermanovi a v decembri oslávili ich dvojičky, chlapček a dievča 3 rôčky. a to im nik nedával šancu už 🙂. Treba zavolať a dr. Herman Ti povie čo je potrebné, respektíve si urobí vyšetrenia sám. Držím prsty 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre