Caute baby. Mala som ET 13.09. Na 9 deň som začala spinit a na 11 deň som dostala normálny menzes. Isla.som.vsak na krv v ten deň a ukázal hodnotu 5.6. Žijem v UK a tu sú tie hodnoty iné. Tehotenstvo sa ráta az od 5.8. Avšak, keď mi menzes normalne skončil, na 14 deň od transferu, bol moj test pozitivny. Isla som.na druhy den na krv a hodnota bola 36.6. Tehu potvrdené krvou a aj testom doma. O 7 dni neskor som znova začala spinit, tak znovu na krv. Hodnota 829. To bol piatok. V pondelok som isla na sono, kde sa ukázalo, že nevidia žiadne príznaky tehotenstva. Vzali krv a tam mali zase iné svoje hodnoty, takže mi povedali prísť o 2 dni, aby videli či hcg stuplo alebo kleslo. Bohužiaľ, kleslo. Takze teraz moja otázka. Je to už tyzden a ja stále len sem-tam máličko spinim. Žiadne krvácanie ani bolesti. Viete, kedy sa to spustí? Príde to menzesom? Bola som do stredy, do potvrdenia klesnuteho hcg, 6+1tt.
@osky mala som progesteron... Prolutex a taktiež Estrimax kvoli splneniu. HCG kleslo, takže vylúčili mimomaternicove. Len čakám na to krvácanie, nech je to uz definitívne uzavreté. Ale stále sa nic nedeje. Už ani nespinim.
Baby neostal niekomu Menopur, Femara,Orgalutran alebo Ovitelle?
@lucia1906 mne nic.... jedine Prolutex
dobrý deň, nezostali prosím niekomu lieky Femara, Estrofem a Ovitrelle? Ďakujem pekne.
Ahojte dievčatá náhodou nemáte zvysnych cca 3 tablety femary ? Dakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mishka0508 mali ti dat dakco s progesteronom.ved ti pekne stupalo,aj ked nie prilis.treba vylucit i mimmaternicove.drzim palce.
ak spinis,ten Progesteron e dolezity.moze to tehu aj zachranit...
dobre je aj kvalitne magnezium a ascorutin.