Nereagujem na Letrozol

henrietka12
11. nov 2023

Ahojte máte s tým skúsenosť,že ste nereagovali na Letrozol ? Aký ste mali ďalší postup? Chodíme do car ... Ja mám pcos Brala som ho 2x1 od 3dc 5 dní ... Na sone som bola v 11dc mala som 14mm potom som bola na kontrole v 13dc a nič tam nebolo samé malé folikuli Max 12mm ... Netuším kde zmizol ten 14mm folikul ... Ešte mám kontrolu na 17dc ale neviem či je nádej že tam niečo narastie ... Pred letom som skúšala stimuláciu aj Clostilom 2x ...raz som reagovala a raz nie ...

catherinah
11. nov 2023

Prvy krat mas Letrozol?

henrietka12
autor
11. nov 2023

@catherinah áno prvý krát ... V car mi chceli dať zase clostil ale ja som si pýtala Letrozol lebo ženy s ním majú dobré skúsenosti a reagujú lepšie na neho ako na clostil ...tak som dúfala že aj ja hneď zareagujem ... A chcela som vyskúšať niečo nové ...nie to isté čo čom už mala a nepomohlo ...

ria999
12. nov 2023

@henrietka12 ja som tak nereagovala na clostyl , pýtala som si letrozol ale tam sme sa nestihli dopracovať keďže som každý mesiac bojovala s cystami. Ale dr mi ešte spomenula že by sme mohli skúsiť injekčnú formu ale s nižšími dávkami ako keď sa ide na IVF. Čiže keby som reagovala jemnejšie tak ideme do IUI a ak by folikulov bolo viac tak IVF, no keďže moje cykly boli všetky anovulacne tak som rovno šla do IVF .

henrietka12
autor
12. nov 2023

@ria999 my už jednu dcérku máme má 7 rokov a min rok som bola tehu ale nedopadlo to dobre ... Tak do IVF by sme nešli určite ...ešte iui áno ... Len je to ťažké že človek čaká že mu to zaberie tak ako aj iným ... A potom príde sklamanie ...niekedy sa cítim ako pokazená 😂

lenna255
27. dec 2023

Dievčatá a nemáte niekto na predaj letrozol.?

inna1984
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tina121212
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre