Ahojte žienky, v stredu ma pravdepodobne čaká odber vajíčok, ešte zajtra pri kontrole sa asi rozhodne. V piatok, keď som bola na sone mi povedali, že už mám dva na prasknutie, ale bolo tam aj veľa ďalších menších. Povedali, že budem mať tlaky v podbrušku atď...včera som robila bežné upratovanie, čiže som povysavala a utrela prach...potom som mala dosť bolesti, pichalo má v oblasti vaječníka a vravím si, že to je asi to o čom mu hovorila. No dnes nepociťujem vôbec nič, akoby mi všetko prasklo a nemám tam nič...žiadna bolesť, žiadne tlaky...len výtok...myslíte, že som si včerajším vysavanim mohla až takto uškodiť alebo je to normálne a nie je možné aby všetko popraskalo?
@gejb ja nič také neuzivam, teda neviem, picham si Diphereline a Meriofert, viem, že Meriofert je práve na ten rast, ale Diphereline netuším...takže myslíš, že som si nemohla včera uškodiť?
@snazilkaxy ten Diphereline je tusim na to, aby ovulacia neprebehla, takze sa nemusis bat.. Vysavanim si si urcite neuskodila. Drzim palce.
Presne tak, Diphereline zabranuje ovulacii, ak sa rozhodne zajtra, tak pravdepodobne ti daju pichnut Ovitrelle alebo nieco podobne, co spusti oculaciu, aby bol v stredu odber. Neboj sa, urcite su folikuly ok 👌🏻 Drzim palce.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@snazilkaxy vajíčka prasknu vtedy keď sú dozrete. V CAR by neriskovali to, že by to zmeškali a nemali čo odoberať... mne sa zdá ze som počas stimulácie (už to bolo davnejsie) mala aj lieky ktoré tomu zabranovali.